19
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Yaşar Gıda grubuna 18 ödül

Ege Bölgesi Sanayi Odası tarafından her yıl düzenlenen "Geleneksel Başarılı Sanayiciler Ödül Töreni"nde başarı gösteren firmalara ödülleri Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen törenle verildi.

Gerçekleştirilen ödül töreninde Pınar Süt, Pınar Et ve Un, Pınar Su ve Çamlı Yem ve Besicilik şirketleri toplam 18 ödül kazandı. Pınar Süt "En Yüksek Yatırım" kategorisi'nde EBSO üyesi kurumlar arasında birinci oldu.

Ege Bölgesi Sanayi Odası tarafından gerçekleştirilen ödül töreninde Pınar Süt Mamulleri Sanayii A.Ş., "En Yüksek Yatırım" birincilik ödülü, "En Yüksek Vergi Ödeme", "En Yüksek İhracat" ve "En Fazla İstihdam" ikincilik ödüllerini kazandı. Pınar Süt ayrıca "Son 10 Yıldır Aralıksız Olarak Yüksek İhracat Gerçeklestirme", "Kültür Alanında Katkı", "Başarılı Marka" ve "Başarılı ARGE Çalışmaları" kategorilerinde de ödüllendirildi. Pınar Et ve Un Mamulleri Sanayii A.Ş., "En Yüksek Yatırım" ve "En Fazla İstihdam" kategorisinde üçüncülük ödülü aldı. Pınar Et "Son 10 Yıldır Aralıksız Olarak Yüksek İhracat Gerçeklestirme" kategorisinde de ödüle layık görüldü. Un ve Yem Fabrikaları Meslek Grubunda ise Çamlı Yem ve Besicilik A.Ş., "En Yüksek Yatırım", "En Yüksek Vergi" ve "En Yüksek İstihdam" kategorilerinde birincilik ödülü, "En Yüksek İhracat" kategorisinde ise üçüncülük ödülünü aldı. Pınar Su Sanayi ve Ticaret A. Ş., de "Son 10 Yıldır Aralıksız Olarak Yüksek İhracat Gerçeklestirme" kategorisinde ödüllendirildi. 17 Aralık 2008 Çarşamba günü Atatürk Kültür Merkezi Yunus Emre Salonu'nda , Sanayi ve Ticaret Bakanı Zafer Çağlayan'ın katılımıyla düzenlenen törende ödülleri Pınar Et Genel Müdürü Zeki Ilgaz ve Pınar Süt Genel Müdürü Ergun Akyol aldı.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Aralık 2008 Perşembe 18:29:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?