19
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Yaşar Holding ödülleri topladı

Yaşar Holding Gıda Grubu Pınar, İzmir Ticaret Odası (İZTO) 2007 yılı Vergilendirme Dönemi Ödüllendirme Töreninde 7 altın ve 2 gümüş madalya kazandı. Pınar Süt "Safi Ticari Kazanç Bildirimi" kategorisinde İZTO üyesi kurumlar arasında birinci oldu.


İZTO'nun 123. kuruluş yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde, her yıl düzenlenen vergilendirme döneminde başarı gösteren firmalara ödülleri İzmir Ekonomi Üniversitesi'nde düzenlenen törenle verildi. "Safi Ticari Kazanç Bidirimi" ve "Döviz Sağlama Bildirimi" olarak 2 ayrı kategoride verilen ödüllerde Pınar Süt, Pınar Et ve Un, Yaşar Birleşik Pazarlama, Pınar Su ile Çamlı Yem ve Besicilik şirketleri altın madalya almaya hak kazandı. Pınar Süt ''Safi Ticari Kazanç Bildirimi Kategorisi''nde İZTO üyesi rekortmen kurumlarda birinci, İzmir ili Kurumlar Vergisi rekortmenleri arasında üçüncü oldu.


İZTO tarafından gerçekleştirilen ödül töreninde "Safi Kazanç Bildirimi"ne göre süt ve süt ürünleri grubunda Pınar Süt Mamulleri Sanayii A.Ş., canlı hayvan, et ve et ürünleri grubunda Pınar Et ve Un Mamulleri Sanayii A.Ş., tahıl, yem, hububat ve bakliyat grubunda Çamlı Yem ve Besicilik A.Ş., alkollü, alkolsüz içecekler grubunda Pınar Su Sanayi ve Ticaret A. Ş., gıda ve tüketim maddeleri imalat ve toptan ticaret grubunda Yaşar Birleşik Pazarlama, Dağıtım, Turizm ve Ticaret A.Ş., altın madalya ile ödüllendirildi.


"Döviz Sağlama Bildirimi"ne göre belirlenen kategoride ise süt ve süt ürünleri grubunda Pınar Süt Mamulleri Sanayii A.Ş., canlı hayvan, et ve et ürünleri grubunda Pınar Et ve Un Mamulleri Sanayii A.Ş. Altın Madalya ile, tahıl, yem, hububat ve bakliyat grubunda Çamlı Yem ve Besicilik A.Ş., alkollü, alkolsüz içecekler grubunda Pınar Su Sanayi ve Ticaret A.Ş., gümüş madalya ile ödüllendirildi.


İzmir Ekonomi Üniversitesi'nde, Sanayi ve Ticaret Bakanı Zafer Çağlayan'ın katılımıyla düzenlenen törende madalya ve ödülleri Yaşar Holding Tarımsal Üretim Başkan Yardımcısı Hasan Girenes, Pınar Et Genel Müdürü Zeki Ilgaz, Pınar Süt Genel Müdürü Ergun Akyol, Pınar Su Genel Müdürü Ahmet Atay ve Yaşar Birleşik Pazarlama Genel Müdürü Suat Özyiğit aldı

İHA
Yayın Tarihi : 31 Ekim 2008 Cuma 13:26:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?