2
Mayıs
2024
Perşembe
İZMİR

Yazlık isteyen eşe 14 bıçak darbesi

İZMİR'DE KOCA DEHŞETİ

İzmir'de 6 aylık evli oldukları öğrenilen Hüseyin - Ayten Demirörs'ün birliktelikleri kanla noktalandı. İddialara göre eşinin kuaför dükkanını satarak yazlık satın almasını istediği öğrenilen Ayten Demirörs, kocası tarafından 14 yerinden bıçaklanarak yaşamını yitirdi. Polis ekiplerine karısını öldürdüğünü ihbar eden Hüseyin Demirörs, ekipler tarafından eşinin cesedi başında bulundu.

İzmir'in Bornova ilçesinde meydana gelen olayda iddialara göre kuaförlük yapan Hüseyin Demirörs (55) 6 aylık karısı Ayten Demirörs (45) ile sabah erken saatlerde tartıştı. Edinilen bilgilere göre eşi Hüseyin Demirörs'ün kuaförlük dükkanını satarak yazlık almasını isteyen Ayten Demirörs'ün, tartışma esnasında 'Kuför dükkanını satmazsan ben yokum' dediği ve tartışmanın büyümesine neden olduğu öğrenildi. Çiftin arasındaki gerginliğin kavgaya dönüşmesinin ardından Hüseyin Demirörs mutfaktan aldığı bıçakla eşini 14 yerinden bıçakladı. Vücudunun çeşitli yerlerinden aldığı bıçak darbeleriyle kanlar içinde yere yığılan Ayten Demirörs'ün olay yerinde hayatını kaybettiği olayın ardından öfkeli kocanın polisi arayarak eşini öldürdüğünü söyleyerek kendisini ihbar ettiği ve polis ekiplerini evde beklediğini söylediği belirtildi. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler çilingir yardımıyla girdikleri evde Hüseyin Demirörs'ün eşinin cesedinin başında bulunduğu öğrenildi.

 

"HER İSTEDİĞİNİ YAPTIM"

Polis ekipleri tarafından suç aleti bıçak ile birlikte gözaltına alınan Hüseyin Demirörs'ün Bozyaka Ağır Suçlar Büro Amirliği'nde gözyaşlarına boğulduğu öğrenildi. Emniyetteki ifadesinde eşini bıçakla öldürdüğünü söylediği belirtilen Hüseyin Demirörs'ün; " Eşimle 10 yıl önce tanıştık, 10 yıllık birlikteliğimizde bir evladımız oldu daha sonra evlenmeye karar verdik ve 6 ay önce de evlendik. Bu süreçte kendisinin tüm taleplerini yerine getirdim. Ev ve otomobil aldım. Daha sonra kuaför dükkanımı satıp yazlık ev almamı istedi. İlk önceleri bu isteğinin ciddi olduğuna inanmamıştım; fakat son iki haftadır bu talebinde ısrar edince bunaldım, sabah uyanınca bana 'dükkanı satmazsan ben yokum' dedi kendimden geçtim mutfaktan aldığım bıçakla öldürdüm" diye ifade verdiği öğrenildi.Katil zanlısı Hüseyin Demirörs'ün emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edileceği bildirildi.

Çiftin 6 ay önce resmi nikah ile evlendikleri ve bir çocuk sahibi oldukları, Hüseyin D.'nin ilk eşinden iki, Ayten D.'ninse ilk eşinden üç çocuğu bulunduğu öğrenildi.

İZMİR'DE KOCA DEHŞETİ
İHA
Yayın Tarihi : 15 Temmuz 2011 Cuma 17:24:05
Güncelleme :16 Temmuz 2011 Cumartesi 02:03:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
cengiz kurkan IP: 78.177.130.xxx Tarih : 16.07.2011 02:51:21

 yazlıgı hayırlı olsun boyle cehalet cok ama cok...