26
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Yeni dekan projelerini anlattı

Ege Üniversitesi (EÜ) Tıp Fakültesi'nde öğretim üyelerinden aldığı destekle dekanlık görevini üstlenen Prof. Dr. Serhat Bor, projelerini anlattı.

Tıp fakültesi çalışanlarının ve öğrencilerinin kurumsal aidiyet duygusunu arttırarak, daha mutlu olmalarını sağlamak amacında olduklarını kaydeden Prof. Dr. Bor, “Kurumsal kimliği güçlendirmek ilk hedefimiz olacak. Akreditasyon ve performans kurulu oluşturarak, öğretim üyelerimizin akademik ve eğitimle ilgili performans değerlendirmelerini yapacağız. Akredite olma yönünde çalışmalarımıza başlattık. Bu konuda ne gerekiyorsa yapacağız” dedi.

Eğitim programlarının reorganizasyonu konusunda çalışmalar yapacaklarını kaydeden Prof. Dr. Bor, “Lise öğrencilerine yönelik fakültemizi tanıtım konusunda çalışmalara başlayacağız. Pilot olarak belirleyeceğimiz okullara giderek öğrencilerin fakültemizi tercih etmeleri konusunda çalışmalarımız olacak” diye konuştu.

Tıp öğrencilerine yönelik doktora programını hayata geçirmeyi planladıklarını belirten Prof. Dr. Bor, “Başarı durumlarına göre belirli bir grup öğrenci bu program sayesinde temel bilim doktorası ünvanını da alabilecek. Yine asistanlarımızın çalışma koşullarını iyileştirerek, kurumsal aidiyet duygularının artması yönünde çalışmalar içerisindeyiz. Asistanlarımızın uluslar arası dergilerde yayınlanan çalışmaları karşılığında kendilerine ödenecek katkı paylarını arttıracağız” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Aralık 2008 Pazartesi 11:27:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?