3
Mayıs
2024
Cuma
İZMİR

Yeşil kartı iptal olunca kendini astı

YEŞİL KARTI İPTAL OLDU DİYE KENDİNİ ASTI

Torbalı'nın Arslanlar köyünde oturan bir kişi, oturduğu evin yanında bulunan deponun tavanına kendini astı. Olay, saat 04.00 sıralarında meydana geldi.

İbrahim Toptop (35)'un cansız bedeni, kardeşi Muharrem Toptop tarafından bulundu. İbrahim Toptop'un geride bıraktığı notta, Arslanlar köyüne gömülmek istemediğini belirtip, ailesinden de helallik istediği yönünde bir şeyler yazdığı belirtildi.

Bir süredir psikolojik tedavi gören Toptop'un ölümü ailesini yasa boğdu. Vefat eden annesinden kendisine bir miktar arazi kalan İbrahim Toptop'un bu yüzden yeşil kartı iptal edilince ilaçlarını alamadığı ve bunalıma girip intihar ettiği düşünülüyor.

ANNESİ ÖLDÜ YEŞİL KARTI İPTAL EDİLDİ

Askerliğini Şırnak'ta komando olarak yapan İbrahim Toptop, geri döndüğünde psikolojik sorunlar yaşamaya başladı. Bu yüzden tedavi olmaya başlayan talihsiz adam, yeşil kart alıp ilaç kullanmaya başladı. 4 yıl boyunca çalışmayan ve işsiz olan Toptop, bir süre önce annesi Rukiye Toptop'u 75 yaşında kaybetti. Annesinin üzerine bulunan 15 dönüm tarla ile 1 ev 8 kardeş arasında bölününce, üzerine mal varlığı olduğu için yeşil kartı iptal edildi. İlaçlarını alamayan İbrahim Toptop, önceki gün akşam kendini

oturdukları evin yan tarafından bulunan depoda astı. Toptop'un kendini asmak için üzerine çıkacak bir şey bulamayınca içeride bulunan sobanın borularını söküp üzerinden atladığı belirtildi.

SON İKİ AYDA BEŞ KİŞİ İNTİHAR ETTİ

Torbalı, en son 2011 yılının ikinci gününde intihar haberi ile sarsılmıştı. Geçen Aralık ayı içerisinde de 3 intihar olayı birden meydana geldi. 20 Aralık tarihinde meydana gelen intihar olayında Tepeköy Mahallesi Eğerci Caddesi'nde oturan Kıbrıs Gazisi Ergün Caner önce eşini vurup ardından intihar etmişti. Bu olayın üzerinden bir hafta geçtikten sonra 27 Aralık tarihinde Yazıbaşı'da ikamet eden bedensel engelli Mehmet Ali Yayan kendini iple astı. Bu olayın üzerinden bir hafta geçmeden bu kez Ömer Yeniay

ruhsatlı silahıyla başına ateş ederek hayatına son verdi. Dün de Arslanlar köyünde İbrahim Toptop kendini astı.

YEŞİL KARTI İPTAL OLDU DİYE KENDİNİ ASTI
İHA
Yayın Tarihi : 17 Şubat 2011 Perşembe 10:21:00
Güncelleme :17 Şubat 2011 Perşembe 17:59:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?