5
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Yüksek gerilim hattında donuyordu

İZMİR'DE İNTİHAR GİRİŞİMİ

İzmir'in Bayraklı ilçesinde, yüksek gerilim hattı direğine tırmanarak intihar girişiminde bulunan bir kişi dört saat boyunca polis ve itfaiyecilere zor anlar yaşattı.

Olay, Postacılar Mahallesi 7654/2 sokakta saat 02.00 sıralarında meydana geldi. Evli ve üç çocuk babası Yunus Ç., girdiği bunalım sonucu yüksek gerilim hattı direğine tırmandı. İnşaatlarda çalıştığı öğrenilen ve daha önce aynı direğe tırmanarak intihar girişiminde bulunan Yunus Ç.'nin yine direğe tırmandığını gören mahalle sakinleri polise haber verdi.

Polisle birlikte olay yerine gelen itfaiye ekipleri, aşağıda hava yastığı açtı. Merdivenli araç yardımıyla ulaştıkları Yunus Ç.'yi ikna etmek için uzun süre ekipler uğraştı.

Direkte yaklaşık dört saat bekleyen Yunus Ç., hava sıcaklığının eksi 3'e düşmesi nedeniyle donmak üzereyken itfaiye ekipleri tarafından kurtarılarak aşağı indirildi. Olay yerinde bekleyen cankurtarandaki sağlık görevlileri, ilk müdahaleyi yaptı. Yunus Ç., daha sonra ifadesinin alınması için Yamanlar Polis Merkezi'ne götürüldü.

İZMİR'DE İNTİHAR GİRİŞİMİ
İHA
Yayın Tarihi : 13 Aralık 2010 Pazartesi 09:49:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?