27
Mayıs
2024
Pazertesi
İZMİR

Yüzlerce çocuk yaz spor okulunda

Çiğli Belediye spor yaz okulu bu yıl futbol, basketbol, taekwondo, jimnastik ve aerobik branşlarında açıldı. Her yıl olduğu gibi bu yıl da yoğun katılımın yaşandığı yaz spor okulları yine ücretsiz. Çiğli Belediye Başkanı Ensari Bulut'un hedefi ilçedeki tüm çocuklara spor yaptırabilmek.


Tüm öğrencilerin servislerle evlerinden alındığı yaz spor okullarında futbol dersleri haftanın belirli günlerinde Galip Öztürk Spor Tesislerinde 5 antrenör tarafından veriliyor. Basketbol dersleri ise Teğmen Ali Rıza Akıncı Lisesi Kapalı Spor Salonu'nda 5 antrenör tarafından yaptırılıyor. Taekwondo ve jimnastik dersleri de belediye binasındaki salonda uzman eğitmenler tarafından veriliyor. Aerobik dersleri ise Evka 2 ve Evka 5 mahallelerinde yapılıyor. Açık havada yapılan aerobik derslerine yoğun ilgi yaşanıyor.


Çiğli Belediye Başkanı Ensari Bulut'un önem verdiği projelerin başında herkesin spor yapması geliyor. Başkan Bulut, özellikle gençlerin ve kadınların sporla yakından ilgilenmesini sağlamaya çalışıyor ve bu amaçla gerekli her türlü alt yapıyı hazırlıyor. Gençlerin sporla kötü alışkanlıklardan kurtulacağını savunan Başkan Bulut, spor adına yapılacak her türlü etkinliğe tam destek olacağını belirtiyor.

iha
Yayın Tarihi : 29 Temmuz 2008 Salı 15:53:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?