2
Mayıs
2024
Perşembe
İZMİR

Zehirden bir ölüm daha!

İzmir'de dört arkadaşıyla birlikte eğlenip, uyuşturucu hap ve alkol aldığı ileri sürülen üniversite öğrencisi 19 yaşındaki Barışcan Akhan hayatını kaybetti. Akhan İzmir'de bir hafta içinde uyuşturucu nedeniyle öldüğü ileri sürülen üçüncü kişi!

Olay, bugün saat 06.00 sıralarında Üçkuyular 49 Sokak 4 numaradaki evde meydana geldi. Ailesi tatilde olan, İzmir Ekonomi Üniversitesi Lojistik Yönetimi Bölümü birinci sınıf öğrencisi Barışcan Akhan, eğlenmek için arkadaşlarını eve çağırdı.

İddiaya göre, bir süre evde eğlenen 5 kişi, iddiaya göre alkolle birlikte uyuşturucu hap ve esrar da kullandı. Eğlencenin ilerleyen dakikalarında Akhan, fenalaşarak yere yığıldı.

Paniğe kapılan arkadaşları, durumu sağlık ekiplerine ve polise bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri, yaptığı incelemede Barışcan Akhan’ın hayatını kaybetiğini belirledi. Akhan’ın cesedi nöbetçi savının incelemesinin ardıdan kesin ölüm nedenin belirlenmesi için İzmir Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

ARKADAŞLARI EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ’NE GÖTÜRÜLDÜ

Uyuşturucu kullandığı için hayatını kaybetiğini ileri sürülen Barışcan Akhan’ın yanında bulunan 18 yaşındaki arkadaşları B.G., B.T., B.G. ve A.C.O. ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Görgü tanıklarının ve apartman sakinlerinin polise verdiği bilginin aksine, Akhan’ın arkadaşlarının, polise verdikleri ilk ifadelerinde, eğlenmek için eve gittikleri sırada üniversiteli genci kapı önünde yatar vaziyete bulduklarını ileri sürdü.

Ekiplerin evdeki aramalarında, boş alkol şişeleri ve esrar içmekte kullanılan bir aparat bulunurken incelenmek üzere bunlara el konuldu. Barışcan Akhan’ın arkadaşlarının uyuşturucu kullanıp- kullanmamadıklarının inceleme sonucunda anlaşılacağı belirtildi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

UYUŞTURUCUDAN 1 HAFTADA 3’ÜNCÜ ÖLÜM

Barışcan Akhan’ın uyuşturucu kullandıktan sonra öldüğünün ileri sürülmesi geçen hafta yaşanan benzer iki ölüm olayını gündeme getirdi.

Geçen çarşamba günü Şirinyer Semti 433/6 Sokak bulunan parkta rahatsızlanıp hastaneye kaldırılan bir çocuk babası ve işsiz 19 yaşındaki Berk Gencer, bir gün sonra da Evka 3 semti 113/17 sokak 75 numarada, 23 yaşındaki İsa Ahmet Kaya hayatını kaybetti. Her ikisininde uyuşturucu nedeniyle öldükleri üzerinde durulurken, soruşturmaları sürüyor.

...
Yayın Tarihi : 18 Ağustos 2013 Pazar 14:06:12
Güncelleme :24 Ağustos 2013 Cumartesi 17:30:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?