19
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Zorla yemek istediği kişiler polis çıktı

Konak ilçesi Alsancak semtinde polislerden zorla yemek isteyen bir şüpheli, yakalandı. 

İzmir Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nde görevli polisler izinli günlerinde Alsancak semtinde bir restoranda yemek yedikleri sırada yanlarına gelen C.T. (31) isimli şüpheli, polislerden zorla yemek ısmarlamalarını istedi. Polisler ise "biz sana yemek ısmarlayamayız, biz polisiz" diye karşılık verdi. Bunun üzerine şüpheli şahıs cebinden çıkardığı bıçakla polise saldırdı. 

Polis ekiplerinin bir anlık dalgınlığından yararlanan şüpheli, yol kenarında bulunan ticari taksi sürücüsüne bıçak çekerek beni buradan kaçır dedi. Taksi sürücüsü şüphelinin tehdidi üzerine hareket etti. Şüphelinin kaçabileceği yolları kesin polis ekipleri, taksi sürücüsü ve şüpheli kişiyi Talat Paşa Caddesi'nde yakaladı. Gözaltına alınan şüpheli, Gasp Büro Amirliği'ne götürüldü.

.
Yayın Tarihi : 24 Nisan 2008 Perşembe 10:39:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
harun mangır IP: 85.98.220.xxx Tarih : 24.04.2008 19:53:26

Ben oradaki polisin birinin babasıyım bu çocukları onlara yemek ısmarlayıp, o şerefsizleri besleyelim diye yetiştirmiyoruz. Vatana hizmet için yetiştirdik. Emniyet ve askerin elindeki yetkileri bu kadar azaltılırsa birgün gelir o yetkileri azaltanları evindeki hanımınıda isterler.............. anlaşıldımı selamlar.