19
Mayıs
2024
Pazar
BALÇOVA - İZMİR

7'den 77'ye Ücretsiz Spor İmkanı

Balçova’da "7’den 70’e herkese ücretsiz spor" kampanyası ile spora destek veren Balçova Belediyesi bu kampanyayı genişletmek amacıyla İzmir’in başarılı takımı İzmirspor’la işbirliği yapıyor.

İzmirspor’un İnciraltı’ndaki tesislerine giden Balçova Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya ve belediye yöneticileri burada İzmir Spor Başkanı Şakir Uzun ve kulüp yöneticileri ile bir araya geldi. Karşılıklı görüş alışverişinde bulunan başkanlar Balçova’da sporun gelişmesi için prensipte anlaşmaya vardı. Tesis yapımından, futbolcu değişimine kadar birçok konuda anlaşan yöneticiler önümüzdeki günlerde imzalayacakları protokol ile işbirliğini resmileştirecek.
Amaçlarının Balçova’da yaşayan herkese spor yaptırmak olduğunu ifade eden Balçova Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya, "Biz belediye olarak spor adına bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Öncelikli hedefimiz ise gençlerimizi kahve köşelerinden kurtarıp spor yapmaları sağlamak. Ancak bir işi yaparken o işin profesyonelinden destek alabilmek çok önemli. İzmirspor’un değerli yöneticileri ile bu konuda bir işbirliğine gideceğiz" dedi.

Belediyenin spor konusunda verdiği hizmetlerin çok önemli olduğunun altını çizen İzmirspor Başkanı Şakir Uzun ise "Türkiye’de sporun gelişmesi için tüm kurumların birlikte çalışması gerekiyor. Biz özellikle devletimizden destek bekliyoruz. Çünkü bizlerin yetiştirdiği sporcu çocuklar ülkemiz için faydalı bireyler oluyorlar. Bu açıdan bugün prensipte anlaştığımız konular Türk sporu için olduğu kadar ülkemizin geleceği içinde olumlu konular" şeklinde konuştu.

İzmir-İHA
Yayın Tarihi : 27 Aralık 2004 Pazartesi 11:44:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?