18
Mayıs
2024
Cumartesi
BALÇOVA - İZMİR

Media Markt'tan Balçova'ya mağaza

MEDİA MARKT İZMİR MAĞAZASI AÇILDI

Media Markt, İzmir'deki ilk mağazasını sabah saat 06.00'da Balçova'da açtı. Media Markt'ın başlattığı dört dörtlük yatırım atağının ilk durağı olan İzmir mağazasının açılışı öncesi binlerce kişi mağazanın önünde saatlerce bekledi. Mağazanın açılmasıyla birlikte İzmirliler dizüstü bilgisayarlar ile LCD televizyonları kapıştı. Mağazanın açılışı öncesi alınan tedbirler sayesinde bir izdiham yaşanmadı. Yaklaşık yüzde 70 indirimle alışveriş yapan İzmirlilerin yüzü güldü.

Dünya markalarını, en bol seçenekler ve en düşük fiyatlarla tüketicilerle buluşturmakta dünya ikincisi, Avrupa birincisi olan Media Markt'ın İzmir'deki ilk mağazasının açılışı öncesi Media Markt İzmir Şube Müdürü Ferhat Çinko, çalışanları ile bir moral toplantısı yaptı. Çalışanlarında oldukça coşkulu olduğu toplantı sonunda bir açıklama yapan Media Markt İzmir Şube Müdürü Ferhat Çinko, "Türkiye'nin ve Avrupa'nın en güzel mağazasını açıyoruz. 45 bin ürün çeşidi ile İzmirliler her aradıklarına ucuz fiyatlarla burada sahip olacaklar" dedi.

Media Markt Operasyonlardan Sorumlu Türkiye Genel Müdürü Nuri Topatan ile birlikte mağazanın açılış kurdelesi kesildi. Mağazaya alınan ilk müşteriler, Media Markt çalışanları tarafından alkışlarla karşılandı. Akşam saatlerinden itibaren mağazanın açılış saatine kadar kapıda uzun kuyruklar oluşturarak bekleyen İzmirliler'in alış verişte ilk tercihlerinin dizüstü bilgisayarlar ve LCD televizyonlar olduğu görüldü.

MEDİA MARKT İZMİR MAĞAZASI AÇILDI
MEDİA MARKT İZMİR MAĞAZASI AÇILDI
MEDİA MARKT İZMİR MAĞAZASI AÇILDI
İHA
Yayın Tarihi : 28 Ekim 2009 Çarşamba 14:46:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?