18
Mayıs
2024
Cumartesi
BALÇOVA - İZMİR

Balçova'ya sağlık ve güzellik merkezi

Balçova Termal Tesisleri bünyesinde yeni bir yatırımla sağlık ve güzellik merkezi yapıldı. Seba/İnstitue isimli firma tarafından işletilecek Spa&Welness Center Güzellik Merkezi, İzmir Valisi Yusuf Ziya Göksu’nun da katılımıyla hizmete açıldı.

Özel İdare’ye ait olan Balçova Termal Tesisleri, bünyesine bir de sağlık ve güzellik merkezi kattı. Bina yatırımı için 300 milyar lira harcanarak yaptırılan ve Seba/İnstitue firması tarafından işletilecek merkez, düzenlenen bir törenle hizmete girdi.

Özellikle Norveç ve çevresindeki ülkelerden çok sayıda turistin sağlık turizmi amacıyla tercih ettiği Balçova Termal Tesisleri, açılan sağılık ve güzellik merkezi ile sağlık turizmi bakımından önemli bir cazibe merkezi haline geldi.

Açılış konuşmasında Balçova Termal Tesisleri’nin sağlık turizmi için özellikle İskandinav ülkelerinden Türkiye’ye gelen turistlerin odak noktası haline geldiğini ifade eden Vali Yusuf Ziya Göksu, "Tesislerimizi hem yeniledik hem de buraya son derece modern bir sağlık ve güzellik merkezi kazandırdık. Yine burada bir aqua park yapıyoruz. Bildiğiniz gibi İzmir’de bir aqua park yok. İnşallah aqua parkımız da Mayıs ayında hizmete açılacak. Artık zindeleşmek ve güzelleşmek isteyenleri buraya bekliyoruz" dedi.

Sağlık ve güzellik merkezinin kurdelesini eşi Meral Göksu ile birlikte kesen Vali Göksu, davetlilerle birlikte merkezi gezdi.

Spa&Welness Center Güzellik Merkezi’nde taş masajı, epilasyon, zayıflama, cilt bakımı, sauna, buhar banyosu üniteleri ile kapalı termal havuzlar bulunuyor.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Mart 2005 Perşembe 12:29:53
Güncelleme :14 Mart 2005 Pazartesi 12:48:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ozlem dus IP: 78.163.2.xxx Tarih : 15.08.2008 13:07:40

çok guzel bır yer çok beyendım