26
Mayıs
2024
Pazar
BALÇOVA - İZMİR

DP'li Arınç'tan siyasi nezaket dersi

Demokrat Parti (DP) İzmir eski İl Başkanı kurt politikacı Turan Arınç, AK Parti Balçova belediye başkan adayı eski dostu Kamil Öztürk'ü Balçova'daki seçim bürosunda ziyaret ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Demokrat Parti'de uzun bir süre siyasi birliktelikleri olan iki politikacı, Balçova-Ata Caddesi üzerinde bulunan Kamil Öztük'ün seçim bürosunda bir araya geldi. AK Parti Balçova belediye başkan adayı Kamil Öztürk'le DP saflarında beraber çalıştıklarını, Öztürk'ün AK Parti'den seçilmesi durumunda Balçova'ya çok güzel hizmetlerde bulunacağını belirten Turan Arınç, “Kamil Öztürk, benim insan olarak çok sevdiğim bir kardeşimdir. Kendisi içimizden çıkan biridir. Bu nedenle de kendisinin başarılı olmasını yürekten istiyorum” dedi.

Demokrat Parti eski İl Başkanı Turan Arınç'ın bu ziyaretini anlamlı ve dostane bulduğunu söyleyen Kamil Öztürk ise “Partilerimiz ayrı olsa da benim gibi siyasetle uğraşan bir arkadaşımın ziyaretime gelmesi beni gerçekten motive etti. Sayın Arınç'ın bu nezaketi tüm siyasilere örnek olması gereken bir centilmenlik göstergesidir” diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 7 Şubat 2009 Cumartesi 18:21:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?