22
Mayıs
2024
Çarşamba
BALÇOVA - İZMİR

Gazeteciler otel önünde kamp kurdu

Bülent Ersoy ve eşi Armağan'ın her an dışarı çıkmasını bekleyen 7 gazeteci, İnciraltı'ndaki beş yıldızlı Crowne Plaza Oteli'nin önünde kamp kurdu.

Bülent Ersoy, eşi Armağan Uzun'un kendisini aldattığı yönünde basında yayınlanan haberlerden sonra apar topar İzmir'e geldi, genç eşi Armağan ile kayınvalidesini alarak Crowne Plaza Otel'e kapandı. Bu arada Bülent Ersoy'un dışarı çıkmasını bekleyen 7 gazeteci otel önünde kamp kurdu.Otelden dışarı çıkmayan Bülent Ersoy ve eşi Armağan'ın pencereden çadır etrafında toplanan gazetecileri gördüğünü söyleyen Armağan Uzun'un menajeri Bahar Güldoğan, "İkisi de bu durum karşısında şaşkınlığını gizleyemedi.

Görünce çok şaşırdılar ve güldüler" dedi. Bu arada gazeteciler bir süredir otel önünde beklediklerini söyledi. Otel önünden ayrılamadıkları için çadır kurduklarını ve burada dinlendiklerini belirten bir haberci, "Bizi gören vatandaşlar bu duruma çok şaşırıyor. Ama başka çaremiz olmadığı için bu şekilde dinleniyoruz. Bir hafta dışarı çıkmasalar biz yine burada beklemek zorundayız. Erken çıkmalarını umut ediyoruz" dedi.

Bülent Ersoy ve eşi Armağan'ın otelden çıkmasını beklediklerini anlatan haberci, "Yaklaşık 30 saatten beri buradayız. Otel önünden ayrılamadığımız için kamp kurmak zorunda kaldık" diye konuştu.
iha
Yayın Tarihi : 2 Ağustos 2007 Perşembe 10:28:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?