19
Mayıs
2024
Pazar
BALÇOVA - İZMİR

Öztürk: Koltuğa değil, hizmete talibim

Balçova esnafıyla biraraya gelen AK Parti Balçova Belediye Başkan adayı Kamil Öztürk, esnafın sıkıntı ve taleplerini dinledi. Sıkıntılara dönük çözüm önerilerini esnafla paylaşan Öztürk, "Koltuğa değil, hizmete talibim" dedi.

Seçim çalışmaları kapsamında Balçova'yı karış karış gezen AK Parti Balçova Belediye Başkan Adayı Kamil Öztürk, önceki gün ilçe esnafını ve semt pazarını ziyaret etti. Balçovalılar'ın "Kamil Baba" diye çağırdığı Kamil Öztürk, hafta sonunu da esnafın sorunlarını, dükkanlara girerek ve bizzat esnaflık yaparak dinledi.

AK Parti Balçova Belediye Başkan adayı Kamil Öztürk, "Daha güzel bir Balçova için yola çıktım" diyerek, vatandaşlardan destek istedi. 29 Mart günü Balçovalı hemşehrilerinin en doğru kararı vereceğine inandığını ifade eden Öztürk, "Biz bazı rakiplerimiz gibi koltuk yarışında değil, hizmet yarışındayız. Yani, bizim koltuk sevdamız yok. Bu yarışta, yüzde 70 oy almayı garanti eden arkadaşlarımız var. Nereden bu kanıya vardılar bilemiyorum. Kimse, kimsenin oyuna ipotek koyamaz. Popülist beyanlarla halkın iradesi yok sayılmasın" dedi.

İlçede hızla açılan hipermarketlerin, esnafın işlerini baltaladığının farkında olduğunu ve bunun için elinden geleni yapacağını belirten Öztürk, esnafın yüzünü güldüreceğini söyledi. Öztürk, "Balçova'da doğan, Balçova'da yaşayan, Balçova'yı yaşayan biriyim. Çakma Balçovalı değilim. Sorunların ne olduğunu çok iyi biliyorum. Bu sorunlara çözüm üretmek için aday oldum. Çözümleri de başarılı proje ekibimle birlikte ürettim. Bu çözüm yollarını hayata geçirmek için oylarınızı istiyorum" dedi.

Balçova sakinlerinin ve pazar esnafının Teleferik Mahallesi'ne taşınan yeni pazaryerinden memnun olmadığını vurgulayan Öztürk, ilçe pazarının eski yeri olan Vali Kutlu Aktaş İlköğretim Okulu'nun yanındaki boş alana taşınacağını belirtti. Kamil Öztürk, bu alana inşa edilecek olan bir tesisle Balçovalı'nın pazaryeri ihtiyacının yanında otopark ve spor alanı ihtiyacının da karşılanacağını vurguladı.

iha
Yayın Tarihi : 1 Mart 2009 Pazar 12:42:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?