25
Mayıs
2024
Cumartesi
BALÇOVA - İZMİR

Teleferik'te 'Masal Köyü'

AK Parti Balçova Belediye Başkan adayı Kamil Öztürk, kendisini ziyarete gelen Balçovalı miniklere, Teleferik'te kurmayı planladığı “Masal Köyü” hakkında bilgi verdi.

Anaokulu çocuklarının soruları karşısında terleyen Öztürk, bir çocuğun “Neden adaysın?”şeklindeki sorusuna şöyle yanıt verdi: "Ben de sizler gibi Balçova'da doğdum, Balçova sokaklarında oynadım, Balçova'da büyüdüm. Sizlere temiz, güvenli, sağlıklı alanlar yaratmak için adayım.”

AK Parti Balçova Belediye Başkan adayı Kamil Öztürk, Balçova'da çocuklar için yeterli oyun alanı bulunmadığını söyledi. Göreve geldiği takdirde hayata geçireceği "Masal Köyü" projesi ile çocukların televizyon ekranlarında beğenerek izlediği çizgi kahramanlarla buluşabileceğini ifade eden Öztürk, Teleferik piknik alanında faaliyete geçirilecek hayvan barınağı ile sokak hayvanlarının bakımının yapılacağını söyledi. Öztürk, burada çocuklara hayvan sevgisinin aşılanacağı sosyal alanların yer alacağını vurguladı.

İnsanların yaşadığı yerler için bir şeyler yapması gerektiğini ifade eden Öztürk, şunları söyledi: “Yaşadığımız kente bir şekilde hizmet etmemiz lazım. Şu andaki hizmetlerin, hem yetişkinler için hem de çocuklar için eksik olduğunu düşünüyorum. Çocuklar trafik keşmekeşinden evlere hapsolmuş durumda. Diledikleri gibi koşup oynayamıyorlar. Kendilerine ait alanları yok. Ben onların geleceğini düşünmek zorundayım. O yüzden, yatırımlarım, projelerim çocuklar ve gençler için"

iha
Yayın Tarihi : 18 Mart 2009 Çarşamba 12:44:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?