25
Mayıs
2024
Cumartesi
BALÇOVA - İZMİR

Vatandaşın oylarına ipotek mi koymuş?

Balçova Belediye Başkanlığı görevini sürdüren ve yeni dönem için de aday gösterilen CHP'li Mehmet Ali Çalkaya'nın "Yüzde 70, oy alırım" sözlerini eleştiren AK Parti Balçova Belediye Başkan Adayı Kamil Öztürk, "Vatandaşın oylarına ipotek mi koymuş? 29 Mart günü Balçovalılar neyin ak neyin kara olduğunu oylarıyla gösterecek" dedi.

Kimsenin vatandaşın oyuna ipotek koymaya hakkı olmadığını ifade eden Öztürk, Çalkaya'nın popülist açıklamalar yaparak halkın iradesini yok sayan bir tutum izlediğini belirtti.

Balçova'yı yönetecek kişinin kişisel koltuk sevdasında olmaması gerektiğini dile getiren Öztürk,"Bizim çalışmalarımız sırf seçim dönemiyle ilgili değil. Biz Balçova için yıllardır çalışıyoruz. Balçovalılara söz veriyorum, belediye başkanı seçildiğimde belediye sadece Balçova halkına hizmet üreten bir yer olacaktır" dedi.

Balçova Belediyesi kapılarının bugüne kadar halka kapatıldığını belirten ve belediye meclis üyelerinin de başkan ile görüşemediğini iddia eden Öztürk, "29 Mart'tan sonra, toplantı bahaneleriyle başkanlık kapısını Balçova halkına kapatan bir başkan olmayacak. Sayın Çalkaya'nın ucuz politika söylemleriyle gündeme gelmeye çalışması ve ortaya attığı sözler popülist propaganda malzemesinden başka bir şey değildir" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 26 Şubat 2009 Perşembe 10:33:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Birol ERDOĞAN IP: 88.241.100.xxx Tarih : 26.02.2009 11:35:08

Sayın Öztürk:Balçova'yı yönetecek kişinin kişisel koltuk sevdasında olmaması gerektiğini  söylüyorsunuzda.Kaç değişik partiden kaçıncı adaylığını bu bana bi hatırlatırmısınız?