23
Mayıs
2024
Perşembe
POLİS/ADLİYE

Trafik kazası: 1 ölü

İzmir'in Balçova İlçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre, kaza dün akşam saat 20.30 sıralarında meydana geldi.

Gaziemir'den Balçova yönüne gitmekte olan 35 VA 23 plakalı Mıtsubıshı marka kamyon sürücüsü Gökhan Alpsoy (23), cep telefonuyla konuşmak için aracını emniyet şeridine çekti. Gökhan Alpsoy, cep telefonuyla konuşurken o sırada aynı yönden gelen Nuri Çipil'in kullandığı 35 AP 2323 plakalı Peugeot 206 marka otomobil, kamyona arkadan hızla çarptı. Kaza sonucunda, hurda yığınına dönen otomobilin içinde bulunan Dokuz Eylül Üniversitesi öğrencisi Nadire Sıvacı olay yerinde yaşamını yitirdi.

Kazada hafif yaralanan Nuri Çipil ise Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Jumbo firmasının Ege Bölge Temsilcisi olan Çipil'in hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Olay yerine gelen Nuri Çipil'in yakınları iki gencin bir ay önce nişanlandıklarını ve 5 ay sonra da düğünleri olacağını söylediler. Kazanın ardından kamyon şoförü Gökhan Alpsoy ise ifadesi alınmak üzere Balçova Salih İşgören Polis Karakolu'na götürüldü.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Eylül 2005 Salı 01:49:33
Güncelleme :3 Ekim 2005 Pazartesi 12:00:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?