3
Mayıs
2024
Cuma
BALÇOVA - İZMİR

Salih İşgören


Hayırsever işadamı Salih İşgören tarafından İzmir’in Balçova ilçesinde yaptırılacak polis merkezinin temeli törenle atıldı.

Salih İşgören Polis Merkezi’nin temel atma törenine İzmir Vali Yardımcısı İhsan Uğurcan, Emniyet Müdürü Halil Tataş, Balçova Kaymakamı Yüksel Ayhan, Balçova Belediye Başkanı Ali İhsan Ülker ve hayırsever işadamı Salih İşgören ile çok sayıda davetli katıldı. Törende konuşan Emniyet Müdürü Halil Tataş, Balçova’nın hümanist ve kanunlara saygılı insanların yaşadığı bir ilçe olduğunu kaydederek, "Balçova’ya bu gibi tesisler yakışır. Buraya yapılacak merkez, Balçova’nın tümüne hizmet verecek modern bir yapı olacak. Buradan Balçovalılar’a layık hizmetler verileceğinden eminim" şeklinde konuştu.

Vali Yardımcısı İhsan Uğurcan ise, polis merkezini yaptıracak olan Salih İşgören’e teşekkür etti. Salih İşgören Polis Merkezi’nin temeli, daha sonra törene katılan protokol tarafından birlikte atıldı. Emniyet Müdürü Tataş, temel atma töreninin ardından davetlilere bir kokteyl verdi ve lokma döktürdü.

Fethibey Sokak’ta temeli atılan Salih İşgören Polis Merkezi, 296 metrekarelik bir alan üzerinde, 2 katı hizmet, bir katı lojman ve iki katı da bodrum olmak üzere 5 katlı olacak. Polis merkezi inşaatının 10 ay içinde tamamlandı.

Vekilinize soru sormak/sorununuzu iletmek ister misiniz?
Sorular/Cevaplar