22
Mayıs
2024
Çarşamba
GÜNCEL
Belediye Sayfaları

Pazarda patlama: 15 yaralı

İzmir'in Bornova ilçesinde pazaryerinde meydana gelen patlamada 15 kişi yaralandı. Yaralılardan 2'sinin durumunun ağır olduğu bildirildi. 

Edinilen bilgiye göre, sabah saatlerinde Özkanlar pazaryerinin girişinde direğe bağlanmış bisiklet üzerine konulan poşetteki bombanın patlaması sonucu ilk belirlemelere göre 15 kişi yaralandı. 

Büyük bir paniğin yaşandığı patlamada yaralılardan çoğunluğunun pazarcı esnafı olduğu öğrenildi. Bomba yüklü bisiklet paramparça olurken, çevredeki binalar ve pazar tezgahları hasar gördü. 

Yaralıların isimlerinin ise Mustafa Önal, Ramazan Bayrak, İrfan Karagil, Ela Akgül, Fikriye Ulucak, Orhan Karatay, Şakir Kaptan, Mutlu Kaval, Hatem Kaval, Erdoğan Berber, Gökan Karagöl, Veli Piknik, Naim Bayındır, Mehmet Karamuslu ve İkram Yılmaz olduğu bildirildi. Yaralılardan Hatem Kaval'ın ayağının koptuğu ve durumunun ağır olduğu belirlendi. 

Pazaryerinde dönercilik yapan ve ayağından yaralanan İkram Yılmaz, "Ben olay yerinin 200 metre uzağındaydım. Ancak patlama çok şiddetliydi. Diğer arkadaşım ağır yaralandı" dedi. 

Polis olayla ilgili araştırma başlattı.
İHA
Yayın Tarihi : 12 Mayıs 2007 Cumartesi 09:57:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?