18
Mayıs
2024
Cumartesi
YAŞAM

İkizlerin ikiz mutluluğu

Aynı mahallede büyüyen tek yumurta ikizleri Erkan ve Serkan Kandillioğlu ile yine tek yumurta ikizleri Buket ve Demet Kaplan dünya evine girdi. Mutlulukları gözlerinden okunan ikizlerin nikahları da aynı anda kıyıldı.

İzmir'in Buca İlçesi'nde oturan 21 yaşındaki Buket ve Demet Kaplan, mahallelerine yeni taşınan ve yine tek yumurta ikizleri olan 25 yaşındaki Serkan ve Erkan Kandillioğlu ile 7 sene önce sokakta yürürken tanıştılar ve bir daha hiç ayrılmadılar.

Mutluluklarını kağıda dökmek isteyen ikizlerin evlilik törenleri de bugün Buca'daki Fatih Düğün Salonu'nda yapıldı. Ayrı gelinlikler seçen genç kızlar birbirlerine karıştırılmamak için bu yola başvurduklarını söylerken, ikiz damatlar ise aynı damatlıkları seçmişti.

Düğün salonuna da aynı anda giren ve bir süre dans eden çiftlerin daha sonra nikahları kıyıldı. Damatlardan Erkan Kandillioğlu, nikah memurunun isteği üzerine "Sonsuza kadar seveceğim" derken, Serkan Kandillioğlu ise, "Buket seni çok seviyorum, pazara kadar değil mezara kadar" diyerek, nikah defterini imzaladı.

Nikah töreninden sonra ise çiftler birbirleriyle ve yakınlarıyla dans etti. Düğün salonuna girmeden önce gelin odasında dinlenen çiftler çok mutlu olduklarını dile getirirken, daha önce eşi Buket sanarak ikizi Demet'e sarıldığını itiraf eden Serkan Kandillioğlu bu kez de kuaförden çıkarken eşi Buket'i karıştırdığını ancak konuşunca anlayabildiğini ifade etti.

Erkan ve Serkan Kandillioğlu'nun annesi Müzeyyen Kandillioğlu ise çok büyük bir mutluluk yaşadığını söyleyerek, "Eskiden 2 oğlum vardı şimdi 2 tane de kızım oldu. Çok mutluyum, hep böyle bir nikah istemiştim, Allah kısmet etti" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 4 Aralık 2005 Pazar 23:39:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?