28
Mayıs
2024
Salı
POLİS/ADLİYE

Taksici gaspçısı kıskıvrak

Gaziemir'de bir ticari taksi şoförünü gasp eden şahıs, polis tarafından kıskıvrak yakalandı. Polis yakalanan zanlının kaçmasını engellemek için üzerine otururken, olaya karıştığı iddia edilen diğer 2 kişi kaçtı.

Dün gece Cevat Şen (40) idaresinde ki 35 T 5201 plakalı taksiye Alsancak'dan binen 3 kişi, Gaziemir yönüne gitmek istediğini söyledi. Gaziemir'e gelindiğinde taksi şoförüne bıçak dayayan bir saldırgan, arabayı park etmesini istedi. Arabayı bir benzinliğin yakınlarına çeken şoför Cevat Şen'in üzerinde bulunan 110 YTL'yi alan 3 kişi, daha sonra başka bir ticari taksiye binerek olay yerinden uzaklaştı. Cevat Şen'in 155'i arayarak durumu polise bildirmesi üzerine ekipler kaçan saldırganları yakalamak için harekete geçti.

Kaçan şahıslardan S.A. (17-Süleyman Acar) Karabağlar 4208 Sokak'ta ekipler tarafından yakalandı. Polislerin elinden kaçmak için çabalayan saldırgan ekiplere zor anlar yaşatınca, bir polis memuru S.A'nın üzerine oturdu. Bu şekilde zanlının kaçmasını engelleyen polis, takviye ekiplerin gelmesiyle şahsı karakola götürdü. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, kaçan 2 saldırganın yakalanması için çalışmaların sürdürüldüğü belirtildi.

.
Yayın Tarihi : 20 Ocak 2006 Cuma 12:41:50
Güncelleme :20 Ocak 2006 Cuma 16:29:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?