19
Mayıs
2024
Pazar
KARABAĞLAR - İZMİR

Şampiyonluk kupası başkana!

ŞAMPİYONLUK KUPASI KÜRÜM’E

1. Amatör Lig’e yükselen Karabağlar Spor Kulübü’ne destek veren Karabağlar Belediye Başkanı Sıtkı Kürüm, Karabağlar’ın her alanda en iyi şekilde temsil edilmesini istediğini belirterek; “Başarılarınız bana gurur veriyor, sporcularımızı kutluyorum” dedi.

Kendisini ziyaret eden ve şampiyonluk kupalarını Başkan Kürüm’e armağan eden Karabağlar Spor Kulübü Başkanı Bilgin Akarçay; “Başkanımız bizim geçtiğimiz yıl şampiyonluk maçı öncesi verdiğimiz yemeğimize katılmış ve başarılar dilemişti. Biz o yemeğin ardından çıktığımız maçta şampiyon olduk ve 2. Amatör Lig’den, 1. Amatör Lig’e yükseldik. Başkanımız bize şans getirdi. Bu yüzden kupamızı ona hediye ediyoruz. Daha başarılı bir sezon için daha çok çalışacağız” diye konuştu.

Başkan Kürüm, ise Karabağlar Spor Kulübü’ne de ellerinden geldiği oranda destek vereceklerini belirtti, Karabağlar’ın her alanda en iyi şekilde temsil edilmesini istediğini söyledi. Kürüm, “Başarılarınız bana gurur verdi. Sporcularımızı kutluyorum. Bundan sonraki başarınız için de imkânlarımız çerçevesinde destek olmaya hazırız” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Aralık 2009 Pazar 10:25:05
Güncelleme :27 Aralık 2009 Pazar 22:29:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?