19
Mayıs
2024
Pazar
KARABAĞLAR - İZMİR

Spor dostluğu

ALMAN SPORCULARIN KARABAĞLAR ZİYARETİ

Almanya'nın Hamburg Eyaleti'nde bulunan Mitte Belediyesi'nin sporcuları, antrenörleri ve yöneticileri, Karabağlar Belediyesi'ni ziyaret etti.

İki belediyenin sporcuları arasındaki işbirliği ve paylaşım olanaklarının geliştirilmesinin amaçlandığı ziyaretle, Karabağlar ile Mitte Belediyesi'nin sporcularının çeşitli organizasyonlarla bir araya gelerek, müsabakalara katılmalarının sağlanacağı belirtildi. Karabağlar Belediye Başkanvekili Salih Göçmen, Başkan Yardımcıları Nazmi Marangoz, Rahim Ürünveren ile Başkanlık Spor Koordinatörü Erdoğan Kürüm, Alman sporcuları ve antrenörleri karşıladı.

15 -20 yaş grubundaki 24 sporcu, antrenörleri ve yöneticileri, İzmir'de ve Karabağlar'da olmaktan mutluluk duyduklarını söyledi. Mitte Belediyesi'nin Spor Temsilcileri Hansjöng Diers ile Alexsandra Heydecker, AB'nin desteğiyle gerçekleştirdikleri bu projeyle, iki ülke arasındaki sosyal ve kültürel ilişkilerin geliştiğini söyledi. Diers, “Önümüzdeki yıl Karabağlar Belediyesi'nin sporcularını Almanya'ya davet edeceğiz. Spor müsabakalarının düzenlenmesini, yetenekli sporcularımızın dünyaya bakış açılarının değişmesini istiyoruz. Aynı zamanda birer spor antrenörü olarak yetişen sporcularımızla, Karabağlar Belediyesi'nin sporcularını uyguladığımız eğitim programlarında işbirliği içinde çalıştırmayı hedefliyoruz” dedi.

Başkanvekili Göçmen ve Marangoz ise heyetin ziyareti nedeniyle çok mutlu olduklarını belirterek, iki kent arasındaki dostluğu pekiştirecek, kültürel, sosyal ve sportif projelerin artarak sürmesini arzu ettiklerini ifade ettiler. Alman sporculara, Karabağlar Belediyesi'nin logosunu taşıyan tişörtler ve şapkalar hediye edildi.

ALMAN SPORCULARIN KARABAĞLAR ZİYARETİ
ALMAN SPORCULARIN KARABAĞLAR ZİYARETİ
ALMAN SPORCULARIN KARABAĞLAR ZİYARETİ
İHA
Yayın Tarihi : 21 Ekim 2009 Çarşamba 12:37:02
Güncelleme :21 Ekim 2009 Çarşamba 14:00:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?