2
Mayıs
2024
Perşembe
KARABURUN - İZMİR

Ulu çınarın gölgesinde şiir günleri

ULU ÇINARIN GÖLGESİNDE ŞİİR GÜNLERİ

Karaburun'un Ambarseki Köyü'nde bu yıl birincisi düzenlenen Börklüce şiir günlerine Bornova Belediye Başkanı Kamil Okyay Sındır da katıldı.

Karaburun Belediyesi, 3K Kavimler Kapısı Sanat Derneği, Karaburun Gündelik Yaşam Bilim ve Kültür Derneği, Şeyh Bedreddin ve Börklüce Mustafa Kültür Sanat ve Dayanışma Derneği ile Karaburun Yarımadası Eko-Turizm Kültür ve Sanat Derneği'nin (EKSAD) ortak düzenlediği şiir günlerinde gitar ve bağlama eşliğinde şarkı ve türküler de söylendi.

3K Kavimler Kapısı Sanat Derneği Tiyatro Atölyesi'nin yanında 'Nazım Hikmet' adı verilen ulu çınarın gölgesinde yapılan etkinliklerde Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır da okunan şiirlere ve söylenen şarkılara eşlik etti. Çocukluk yıllarından itibaren şiire ilgi duyduğunu belirten Başkan Sındır; “Karaburun'da düzenlenen bu etkinlik bizi çok sevindirdi. Ulu çınarın gölgesine serilen kilimlerin üzerinde farklı dünyalara gittik. Çok güzel vakit geçirdik. Şehir yaşamının ve sorunların stresini attık” dedi.

ULU ÇINARIN GÖLGESİNDE ŞİİR GÜNLERİ
ULU ÇINARIN GÖLGESİNDE ŞİİR GÜNLERİ
ULU ÇINARIN GÖLGESİNDE ŞİİR GÜNLERİ
İHA
Yayın Tarihi : 3 Eylül 2010 Cuma 13:02:03
Güncelleme :3 Eylül 2010 Cuma 14:50:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?