16
Haziran
2024
Pazar
SİYASET
Belediye Sayfaları

'AKP'de iç muhalefet olmayacak'

Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Konak İlçe Teşkilatı'nda bir süre önce Fatih Yıldırım'ın görevden ayrılmasıyla görevi devralan Nazmi Kalyoncu ve ekibi, İzmirli milletvekillerinin katılımıyla basınla tanışma toplantısı düzenledi. İzmir Karaca Otel'de düzenlenen kahvaltılı toplantıya, AKP İzmir Milletvekilleri Tevfik Ensari ve Mehmet Tekelioğlu, AKP İzmir İl Teşkilatı Başkanı Ali Aşlık, yeni göreve başlayan AKP Konak İlçe Teşkilatı Başkanı Nazmi Kalyoncu ve ekibi katıldı.

Sıcak bir sohbet havasında geçen toplantıda, 9 Ağustos 2005 tarihinde Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı'nın onayıyla göreve başladıklarını belirten Kalyoncu, "AKP Konak İlçe Teşkilatı olarak, vitrine yönelik çalışmalardan ziyade öze yönelik çalışmaları önemsemekteyiz. Yeni oluşan ilçe teşkilatımızda bugüne kadar siyasetle ilgilenmemiş dürüst, nitelikli, vizyon sahibi birçok arkadaımız siyasete kazandırılarak, hizmet anlayışı içerisinde görevi devralmıştır. Konak İlçe Teşkilatı olarak AKP'ye yakışır, iktidar partisine yakışır bir anlayışla görevimizi yürüteceğiz" dedi.

AKP İl Teşkilatı Başkanı Ali Aşlık ise, "İktidar partilerde iç muhalefetler daima olur. Ama AKP'de bu olmayacaktır. Çünkü AKP olarak, birlik beraberlik ve karşılıklı sohbet içerisinde çalışmaktayız. Sırasıyla görev alan her yönetim sadece hizmet ve başarı için çalışmaktadır" diye konuştu.

Milletvekilleri Tevfik Ensari ve Mehmet Tekelioğlu da, yeni yönetimi tebrik edip görevlerinde başarılar dilediler.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Eylül 2005 Salı 16:39:13
Güncelleme :2 Ekim 2005 Pazar 11:32:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?