22
Mayıs
2024
Çarşamba
SPOR
Belediye Sayfaları

Eskiizmir spor tesislerine kavuştu

Konak Belediyesi tarafından yapımı gerçekleştirilen ve 170 bin YTL'ye malolan Eskiizmir Sevgi Mahallesi Spor Kompleksi hizmete açıldı. Konak Belediye Başkanı Muzaffer Tunçağ'ın açılışını yaptığı tesisler 3 bin 600 metrekarelik bir alana yayılıyor.

Açılış öncesi İzmir'in yetiştirdiği ünlü futbolcular Arif Kocabıyık, Pıtırcık Nihat, Sarı Mehmet (Teke), Hasip, Sancar, Altınordulu Semih, Kaleci Bülent Sarpkaya, Arap Fikret (Tiresporlu), Ali Alanç (Maydonoz Ali), Sarı Zafer, Digi Mustafa ve Balıkesirsporlu Ümit bir gösteri maçı yaptı. Başkan Tunçağ Konak Belediye Spor'un kaleciliğini üstlendi. Şöhretler karması ile oynayan Konak Kaymakamı Ali Muhsin Nakiboğlu kıvrak hareketlerle Başkan Tunçağ'ın bulunduğu kaleye şık bir gol attı. Kalabalık bir vatandaş topluluğunun izlediği açılış, renkli görüntülerin oluşmasına neden oldu.

Açılışta konuşan Başkan Tunçağ, Spor Kompleksi için çim futbol sahası, koşu pisti, soyunma odaları, seyirci tribünü, oturma gurupları ve yeşil alanlar oluşturulduğunu belirtti. Tunçağ, alana ayrıca 700 adet çeşitli türlerde ağaç ve çalı fidanı ile 500 adet mevsimlik çiçek dikiminin yapıldığını söyledi. Başkan Tunçağ, bu bölgede park açılışını gerçekleştirdikleri sırada spor tesisleri ile ilgili verdiği sözü yerine getirdiğini ifade etti.

Tunçağ, spor tesislerinden bölgede bulunan okulların ve gençlerin yararlanacağını çocukların kötü alışkanlıklardan ve kahve köşelerinde zaman öldürmekten kurtulacağını sözlerine ekledi.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Ekim 2005 Pazar 11:34:12
Güncelleme :2 Ekim 2005 Pazar 11:38:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?