16
Haziran
2024
Pazar
GÜNCEL

Emiralem PTT hizmete açıldı

Menemen'e bağlı Emiralem beldesinde PTT Şubesi törenle hizmete girdi. PTT'nin 165. kuruluş yıldönümünde açılışı yapılan şubenin, önemli bir ihtiyaca cevap vereceği bildirildi.

Törene, Menemen Kaymakamı Mustafa Ergün, PTT Başmüdürü Ümran Başar, Menemen, Emiralem, Türkeli, Koyundere, Harmandalı, Ulukent belediye başkanları, PTT Başmüfettişleri ve kısım müdürleri ile beldenin ileri gelenleri katıldı.

Başmüdür Ümran Başar yaptığı açılış konuşmasında, PTT'nin 2003 yılında başlattığı çalışmalarla kar atağına geçtiğini belirterek, "2004 yılında bu karı 4'e katlamış bulunuyoruz. Tekelci zihniyetten uzak, kamu görevi de gözardı edilmeden özellikle halka yönelik hizmetlerde müşteri memnuniyeti göz önünde tutarak çalışıyoruz. Kurumda eğitilmiş personelin görevlendirilmesini dikkate alarak karlılık esasına dayalı özel bir kuruluş gibi hizmet veriyoruz. Bu yüzden de 2005 yılında Başbakanlık tarafından yılın kurumu seçildik" dedi.

Son yıllarda bankacılık sektöründeki daralma ve bu kurumların küçük yerleşim yerlerinden çekilmeye başlaması ile PTT'nin muhabir bankacılık hizmetlerini arttırdığına dikkati çeken Başar, "Bu anlamda PTT gelişen misyonu ve PTT bank projeleri kapsamında donatılan daha modern ve çağdaş hizmet alanlarıyla değişen misyonu ile hizmet ağını daha da genişletmek çabası içindedir. Amacımız Türkiye'nin her noktasında halkımıza en kaliteli, en hızlı, en yaygın hizmeti vermektir" diye konuştu. Konuşmaların ardından, Emiralem PTT Şubesi kurdela kesilerek hizmete açıldı.

.
Yayın Tarihi : 26 Ekim 2005 Çarşamba 13:04:02
Güncelleme :1 Kasım 2005 Salı 20:23:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?