22
Mayıs
2024
Çarşamba
GÜNCEL

Öldüren smaç!

İzmir'in Menemen İlçesi'nde, devrilen basket potası, 14 yaşındaki bir çocuğun başına çarparak ölümüne neden oldu.

Edinilen bilgiye göre, olay dün saat 19.00 sıralarında Menemen Kışlası askeri lojmanlar bahçesinde meydana geldi. Bu yıl girdiği OKS'yi kazanarak Menemen Anadolu Lisesi'ne gitmeye hak kazanan Ahmet Coşar Coşgun (14) ve bir arkadaşı, basket potasına smaç yapmak için birlikte asıldı. Bu sırada ağırlığı kaldıramayan potayı yerdeki demire bağlayan kaynak koparken, pota demiri Coşgun'un başına düştü. Ağır yaralanan Ahmet Coşar Coşgun, çevreden yetişenler tarafından kaldırıldığı Menemen Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Hayatını kaybeden çocuğun babası Fehmi Coşgun'un, Menemen Topçu Tugayı'nda görev yaptığı öğrenildi.

Arkadaşları tarafından çok sevilen ve "jordan" diye lakap takılan Ahmet Coşar Coşgun'un herkes tarafından çok sevildiğini belirten Şehit Kemal İlköğretim Okulu Müdürü Gani Güler, "Bu olay herkese ders olmalı. Okullarda bulunan bütün potalar tamirden geçirilmeli" dedi.

Coşgun'un arkadaşının ise olaydan yara almadan kurtulduğu, olaya Menemen Nöbetçi Cumhuriyet Savcılığı'nın el koyduğu bildirildi. Diğer yandan ailesi tarafından Menemen Devlet Hastanesi morgundan alınan Coşgun'un cenazesi, toprağa verilmek üzere askeri ambulansla memleketi Kayseri'ye gönderildi.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Ağustos 2005 Salı 15:52:29
Güncelleme :18 Kasım 2005 Cuma 00:26:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?