18
Mayıs
2024
Cumartesi
NARLIDERE - İZMİR

Çekişmeli briç turnuvası sona erdi

Narlıdere Belediyesi ve Narlıdere Briç İhtisas Spor Kulübü tarafından hayatını genç yaşta yitiren Deniz Özge Ünsal anısına bu yıl 2. kez düzenlenen Briç Turnuvası, çekişmeli mücadelelere sahne oldu.


Narlıdere Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi’nde (AKM) 13 Mart Pazar günü gerçekleştirilen turnuva, İzmir’den 200’ü aşkın briç severin katılımıyla gerçekleştirildi.

Narlıdere AKM çok amaçlı salonda gerçekleşen turnuvada yarışmacılar, karışık, bayanlar, senyörler ve gençler dallarında ter döktü.

Altı saati aşkın bir süre devam eden turnuva sonunda yapılan ödül töreninde, Ege Bilimsel Briç Kulubü ve Narlıdere Briç İhtisas Spor Kulübü tarafından briç sporuna yapmış olduğu destek ve katkılardan dolayı Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur’a teşekkür plaketi sundu.

Turnuva sonunda Nail Yavuz, Şenol Bozkot birinci, Mehmet Günel, Şebnem Ertenoğlu ikinci, Bedri Doğru Mahmut Tomar üçüncü olurken, karışık çiftlerde Kaan Aydın-Yelda Mumcuoğlu ikilisi birinci, bayanlarda Nihal Matracı, Dilek Kundakcı, 55 yaş ve üstü yarışmacıların katıldığı senyörlerde Feridun Akınlı, Acar Kabapalamut, gençlerde ise Emre Noyan, Ayberk Oğuz birinci oldu.

Nail Yavuz ve Şenol Bozkot ikilisine kupalarını Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur takdim etti.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Mart 2005 Pazartesi 13:49:31
Güncelleme :15 Mart 2005 Salı 14:57:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?