29
Mayıs
2024
Çarşamba
NARLIDERE - İZMİR

CHP gençlerinden Uğur Mumcu etkinliği

CHP Narlıdere Gençlik Kolları Uğur Mumcu’yu anma etkinliği düzenledi. Barkavizyon gösterisi, şiirlerin, konuşmaların ve seslenişin oratoryo sunumunun yer aldığı gecede, CHP’li gençler, “ tam bağımsız Türkiye için” yemin etti. 300 gencin katıldığı gecede, Narlıdere Gençlik Kolları İlçe Başkanı Cem Kiraz, CHP Narlıdere İlçe Başkanı Halil Serbeş, Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur birer konuşma yaptı. 

Sık sık sloganlarla kesilen gecede Gençlik Kolları Başkanı Cem Kiraz tam bağımsız Türkiye için, biz gençlere önemli görevler düşüyor. Emperyalizmin çarpık düzenin ülkemizi ne hale getirdiği görülüyor. Tam bağımsız Türkiye için, yeterki kanımızda asil kanı uyuşmasın” diye konuştu. 

CHP Narlıdere İlçe Başkanı Halil Serbeş ise konuşmasında “Narlıdere’de aktif 100 kadar genç olduğunu” söyleyerek “biz CHP örgütü olarak, gençlerimize çok güveniyor. Narlıdere için, İzmir için, Türkiye için gençlerimiz bu dinamizmleriyle her şeyin üstesinden geleceklerine inanıyoruz” diye konuştu. Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur “bugün kardeşlerimizin yaptığı tam bağımsız laik demokrat Türkiye yemini ile Narlıdere gençleri Türkiye örnek olmuştur. Partimizin genç güçlendirildiği zaman, gerici güçler, ülkeyi bu duruma getirenler korkacaktır. Gençlerimizle, Kadınlarımızla, Narlıdere den örnek oluyor, olmaya da devam edeceğiz. Onlara güveniyor ve inanıyorum. Sonuna kadar da arkalarındayım” diye konuştu. Etkinlik sonunda “mücadeleleri yolumuzu aydınlatacağız” pankartı açan gençler, hep bir ağızdan uğurla olsun türküsünü söylediler.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Ocak 2008 Cumartesi 15:57:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?