18
Mayıs
2024
Cumartesi
NARLIDERE - İZMİR

Çocuklarıyla ölmek istedi

Narlıdere’de eşi tarafından terkedilen bir kişi girdiği bunalım sonucu 2 çocuğunu da yanına alarak inşaat halindeki 7 katlı bir binanın tepesine çıkarak intihar etmek istedi.

Olay, salı gecesi Mithatpaşa Caddesi Akademi Durağı’nın arkasındaki inşaat halindeki binada meydana geldi.

İşsiz olan Alim Kısıktaş, eşi Necla Kısıktaş tarafından terkedilince bunalıma girdi. 4 yaşındaki Mehmet ve 5 yaşındaki Ümmet isimli 2 oğluyla yalnız kalan Kısıktaş, girdiği bunalım sonucu 2 çocuğunu da yanına alarak inşaat halindeki 7 katlı bir binanın tepesine çıktı.

Olayı gören vatandaşların polise haber vermesi üzerine binaya gelen ekipler, uzun süre Kısıktaş’ı ikna etmeye çalıştı. Olay yerine itfaiye ekipleri gerekli güvenlik önlemlerini alırken, polis ekipleri son anda Kısıktaş’ı ikna ederek aşağıya indirdi.

4 yaşındaki Mehmet ve 5 yaşındaki Ümmet isimli çocuklar polislerin kucağında apartmandan indirilerek babaları Alim Kısıktaş ile birlikte Narlıdere Merkez Karakolu’na götürüldü.

Kısıktaş, eşinin kendisini ve 2 çocuğunu terketmesi üzerine bunalıma girdiğini ve işsiz olduğu için çocuklarına bakamadığı gerekçesiyle intihar etmek istediğini söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Mart 2005 Çarşamba 11:45:05
Güncelleme :14 Mart 2005 Pazartesi 13:54:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?