27
Mayıs
2024
Pazertesi
NARLIDERE - İZMİR

Doktoru taciz edip polisi bıçakladılar

İzmir'in Narlıdere ilçesinde, laf attıkları Doktor Ayşim G. ile tartışan beş şehir magandası, kendilerine müdahale etmek isteyen bir polis memurunu bıçaklarken, 3'ünü ise darp etti. Olaydan sonra gözaltına alınan beş kişi çıkarıldıkları mahkemede tutuklandı.

Olay, önceki akşam gece saat 22.00 sıralarında bir kıraathanede meydana geldi. İddiaya göre, Doktor Ayşim G. (26), sabah hastaneye gitmek için otobüs durağında beklediği sırada kıraathanede oturan bir grup tarafından kendisine laf atıldı. Yanında erkek arkadaşı da bulunduğu öğrenilen Doktor Ayşim G., kendisine laf atanlarla tartışmaya başladı. Yaşanan tartışma çevredeki vatandaşların araya girmesiyle sona erdi. Görevli bulunduğu hastaneye gittikten sonra akşam eve dönen Ayşim G., kendisine laf atılan kıraathanenin sahibiyle görüşmek için kıraathaneye gitti.

İddiaya göre, Ayşim G., kıraathane sahibi Ali K.'ya (49), bu mahallede oturduğunu neden kendisine laf atıldığını söyledi. Ali K. da, terslediği Doktor Ayşim G.'yi kıraathaneden kovdu.  Ali K. tarafından kıraathaneden kovulan Ayşim G. de durumu polise bildirdi. Olay yerine geldikten sonra kıraathaneye girmek isteyen polisler, Ali K. ve çocukları Ömer K. (21), Hüseyin K. (25), akrabaları Sercan K. (27) ve İsmail M.U. (27) tarafından engellenmek istendi. Kıraathane kapısında yaşanan tartışma sonucu Ali K., çocukları Ömer K., Hüseyin K., akrabaları Sercan K. ve İsmail M.U. tarafından polisler içeriye alınmadı.

Olayda, polis memurlarından Haydar Karşu (39) karnından bıçaklandı. Karşu'nun yanında bulunan meslektaşları Zafer Özoğlu, Serdar Büyükol ve Çetin Acar'ı da darp eden zanlılar kaçtı. Olaydan sonra çevrede geniş çaplı araştırma başlatan polis ekipleri beş zanlıyı gözaltına aldı.

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından ifadeleri alınan beş zanlı çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Olayda karın boşluğunda bıçaklanan polis memuru Haydar Karşu'nun sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi

iha
Yayın Tarihi : 14 Nisan 2009 Salı 16:35:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?