16
Mayıs
2024
Perşembe
NARLIDERE - İZMİR

Hırsız yerine danayı vurdu

İzmir'in Narlıdere semtinde, evinin bahçesinden sesler geldiğini duyan ev sahibi, hırsız sanıp ateş etti, komşusunun danasını vurdu. 

Edinilen bilgiye göre Levent Caddesi 21 numaradaki evinin bahçesinden sesler geldiğini duyan bir çocuk annesi Şaziye Duran, pompalı tüfeğini kaptığı gibi bahçeye çıktı. İddiaya göre bahçesindeki kımıldamayı fark eden Duran, hırsız sandığı kişiyi önce uyardı. Yaptığı uyarılara rağmen otların sallandığını gören kadın, pompalı tüfeğini ateşledi. Daha sonra vurduğu hedefin yanına giden Duran, hırsız zannettiği kımıldamanın bir dana tarafından yapıldığını görünce şaşkına döndü. Silah sesleri üzerine olay yerine gelen polis, hayvan sahibinin şikayeti üzerine tarafları karakola götürdü. 

Büyük baş hayvanının yerde yattığını gören Hüsnü Yıldız, telef olan danasını pompalı tüfekle öldüren kadına isyan etti. Dananın başından saatlerce ayrılmayan Karabaş isimli köpek ise yas tutar vaziyetteki görüntüsüyle dikkat çekti. Olay sırasında evde bulunan Şaziye Duran'ın oğlu Mustafa Uyar ise bahçelerinde ses çıkaran şeyin hırsız olduğunu sandıklarını söyledi. Narlıdere Karakolu'nda ifadesi alınan hayvan sahibi İsmail Yıldız, 2 bin YTL değerindeki hayvanın sürekli komşularının bahçesine girdiği için kasıtlı vurulmuş olabileceğini iddia etti. Şaziye Duran ise pompalı tüfekle önce uyarıda bulunmak için havaya ateş ettiğini, ardından otların arasından birinin kaçtığını görünce, hedefe nişan aldığını söyledi.

iha
Yayın Tarihi : 18 Eylül 2007 Salı 10:19:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?