27
Mayıs
2024
Pazertesi
NARLIDERE - İZMİR

Hırsızlık yapan şahıslar yakalandı

Narlıdere ilçesinde, hırsızlık yapan üç kişi yakalanarak adliyeye sevk edildi. Narlıdere ilçesi Huzur Mahallesinde oturan Yasin Çoban ve eşi Diana Alitta Hermina çifti, evlerinde hırsızlık yapıldığını ve bazı eşyalarının çalındığını belirterek polise başvurdu. Hırsızlık yapan şahısların 35 AF 0540 plakalı bir otomobille kaçtıklarını belirten çift zanlıların eşkalini tarif etti.

Polis ihbar üzerine yaptığı çalışmada 35 AF 0540 plakalı otomobili Çiğli ilçesinde durdurdu. Otomobili kullanan Ö.K. (45) ve oğlu E.K. (20) şüpheli olarak yakalandı. Şahısların evden çaldıkları eşyaları bir oto yıkamacıdaki otomobile aktardıkları tespit edildi.

Oto yıkama istasyonundaki çay ocağında evden alındığı belirlenen dizüstü bilgisayar ve parçaları ele geçirildi. Bunun üzerine çay ocağı işletmecisi M.A. (26) da şüpheli olarak gözaltına alındı.

Yakalanan M.A., şikayetçi olan Yasin Çoban'ın eşi Hollandalı Diana Alitta Hermina tarafından teşhis edildi. Zanlılar emniyetteki sorgalamanın ardından bugün akşam saatlerinde mahkemeye sevk edildi. Çalınan eşyalar da polis tarafından Yasin Çoban ve eşine teslim edildi.

iha
Yayın Tarihi : 4 Ocak 2009 Pazar 18:33:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?