18
Mayıs
2024
Cumartesi
NARLIDERE - İZMİR

İzmir: Narlıdere'de ikizlerini terkeden anne vicdan azabına dayanamadı...

 İzmir'in Narlıdere İlçesi'nde Huzurevi arkasındaki bir inşaat alanında bulunan 3.5 aylık ikiz bebeklerin anneleri bulundu. Bebeklerin annesi olduğunu belirten Ayfer Gümüş, Narlıdere Emniyet Müdürlüğü'ne gelerek bebeklerini geri almak istediğini söyledi. Gümüş, ayrı yaşadığı dini nikahlı eşi Sedat Tosuncuk'a kimliklerini çıkarmak üzere bebekleri teslim ettiğini, Sedat Tosuncuk'un ise bebekleri sokağa terk ettiğini iddia etti. 

 Narlıdere İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne gelen Ayfer Gümüş, bebeklerin kendisine ait olduğunu söyledi. Yanında ikiz bebeklerin birkaç fotoğrafı bulunan Ayfer Gümüş, bebeklerin kendisine ait olduğunu ifade ederek, şu iddialarda bulundu:
"Sedat Tosuncuk ile 3 yıldır tanışıyoruz, iki sene önce ailelerimiz kabul etmediği için kaçarak dini nikah ile evlendik. İkimiz de makine mühendisiyiz. İstanbul'da yaşıyorduk. Ben ikiz bebeklerime 3 aylık hamileyken, eşim Sedat Tosuncuk beni terk ederek ortadan kayboldu. Uzun zaman kendisinden haber alamadım. Bebekler doğduktan sonra telefonla beni aradı ve kimliklerini çıkarmak amacıyla bebekleri benden istedi. Ben de çocukları getirip ona ve ailesine teslim ettim. Hatta evlerine bile girmedim. Kapıdan bebekleri teslim ederek geri dönüp, İstanbul'a gittim. İstanbul'da bebeklerin terk edildiğini gazetelerden gören arkadaşlarım haber verdiler. Olayı duyar duymaz hemen işten çıkıp İzmir'e geldim."

Ailesinin olayı öğrenmesinden korktuğu için sürekli yüzünü gizleyen Ayfer Gümüş, çocuklarını geri almak için gerekli girişimlerde bulunacağını söyledi. Bebeklerin isimlerinin Sercan ve Sercihan olduğunu da belirten Gümüş, bundan sonra polislerin bebeklere verdiği Cenk Tolga ve Fatih Tolga isimlerini kullanacağını kaydetti. Gümüş, eşi ve eşinin ailesi hakkında bebeklerini öldürmeye teşebbüs suçu ile şikayetçi olacağını açıkladı.

iha-izmir
Yayın Tarihi : 15 Temmuz 2004 Perşembe 18:38:29
Güncelleme :15 Mart 2005 Salı 17:20:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
merve eroğlu IP: 88.227.51.xxx Tarih : 13.03.2009 19:47:36

nasıl bir vicdan ya nasıl bir sorumluluk duygusu bu söyleyinnnn bana !!!! vicdan yok mu sizde Allah kahretsin