18
Mayıs
2024
Cumartesi
NARLIDERE - İZMİR

Narlıdere'de 51 SHP'li CHP'ye katıldı

Narlıdere İlçesi'nde SHP'den istifa eden 51 kişi, "Sorunun değil, çözümün bir parçası olmak için CHP'deyiz" diyerek CHP'ye katıldı.
51 SHP'li, CHP Narlıdere Seçim Bürosu'nda yaptıkları basın açıklamasında "Sol Güç Birliği" adı altında seçime giren SHP'den istifa ederek, CHP'ye katıldıklarını söylediler. CHP'ye katılanlara, Narlıdere Belediye Başkanı ve CHP Adayı Abdül Batur ve CHP İlçe Başkanı Halil Serbeş rozetlerini takdı.
Katılanlar adına yapılan açıklamada, "Sosyal demokratların kalesi olan ilçemizde iki sol partinin çekişmesinin kimlere yarayacağı görülmektedir. Seçmen, 2002 seçimlerinde solun adresini CHP olarak göstermiştir. Bizler de seçimlerde yaşanacak bölünmenin sorumluluğunu üstlenmemek amacıyla CHP'yi destekleme kararı aldık. Sorunun değil, çözümün bir parçası olmak için CHP'deyiz, tüm sosyal demokratlara duyurulur" denildi.
Narlıdere Belediye Başkanı ve CHP Adayı Abdül Batur ise, "Partimize yeni katılan ve bize güç katan sosyal demokrat dostlarımızı bu kararlarından dolayı kutluyorum. Gün küsme, ayrılma günü değildir. Gün ülke yararına, Narlıdere yararına birlikte olma günüdür. Bu çözümden yana olan arkadaşlara hoş geldiniz, güç verdiniz diyorum. Onları sevgiyle kucaklıyoruz" dedi.
izmir - iha
Yayın Tarihi : 19 Mart 2004 Cuma 17:04:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?