19
Mayıs
2024
Pazar
NARLIDERE - İZMİR

Narlıdere'de bulunan cesedin kimliği belirlendi

İzmir’in Narlıdere İlçesi’nde 1 hafta önce başı taşla ezilerek öldürülen kişinin yapılan parmak izi tespitinde, 4 ay önce 3 kişiyi öldürmek ve yaralamak suçundan cezaevinden çıkan Hasan Tahsin Timur’a ait olduğu belirlendi. Timur’un, 4 yıl önce Selçuk’ta bir benzin istasyonunda çıkan tartışmada 3 kişiyi öldürdüğü belirlenirken, polis cinayetin benzin istasyonunun satışında meydana gelen anlaşmazlık nedeniyle işlendiği üzerinde duruyor.
Ali Altuner Futbol Sahası yanında bulunan inşaat alanında başı taşla ezilerek ve kurşunlanarak öldürülen kişinin 4 ay önce adam öldürmek suçundan cezaevinde yatan Hasan Tahsin Timur olduğunu belirlendi. Yapılan araştırmalar sonucunda Timur’un, 3 gündür işlettiği büfeye gelmediği ve otomobiliyle beraber kayıp olduğunu tespit etti.
Polis, Timur’u bundan 4 yıl önce Selçuk İlçesi’nde Timur Dinlenme Tesisleri’nde benzin istasyonunun alım satımında meydana gelen bir anlaşmazlık sonucu aralarında emekli bir polisin de bulunduğu 5 kişinin öldürüldüğü, silahlı çatışmada 3 kişiyi öldürdüğü iddiasıyla tutuklanmıştı. Timur’un otomobilinde yapılan aramada, 3 adet ruhsatsız silah ele geçirilmişti.
Polis, olayın daha önce meydana gelen silahlı çatışmanın devamı olabileceğini tahmin ediyor. Olay, Cinayet Bürosu ekipleri ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından geniş çaplı olarak araştırılıyor.
İZMİR - İHA
Yayın Tarihi : 25 Haziran 2004 Cuma 02:16:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?