18
Mayıs
2024
Cumartesi
NARLIDERE - İZMİR

Ünlüler özürlüler için konser verecek

İzmir’in Narlıdere İlçesi’nde, Zihinsel Özürlüler Derneği’ne tedavi merkezi kazandırmak amacıyla bir yardım konseri düzenleneceği bildirildi.

Kültürpark içindeki yeni fuar alanında gerçekleştirilecek konserde, Manga, Haluk Levent, Esra Kahraman şarkılarıyla eşlik ederken Pako&Frederik, Mert Yücel ve Yasemin Kozanoğlu yerli ve yabancı şarkılardan oluşan sunumlarıyla sabah saatlerine kadar program yapacak.

Konsere destek veren Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, tüm gençlerin, İzmir’de ilk kez gerçekleştirilecek olan bu güzel müzik şölenine katılarak Zihinsel Özürlüler Derneğine katkı sağlamalarını istedi.

Organizasyonla ilgili başkanlık makamında ortak bir açıklama yapan Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, Narlıdere Zihinsel Özürlüler Derneği Başkanı Besim Toker ve organizasyon sorumlusu Zeynep Acar, tüm İzmirliler’i yardım amaçlı olarak düzenlenen konsere davet ederek, "Dernek için Narlıdere Belediyesi tarafından verilen alan içinde rehabilite ve tedavi merkezi kurmak amacıyla bir kampanya başlattık.

Bu konser, kampanyanın amiral gemisi olarak düzenlendi. Bu konserden edilecek gelir ve bundan sonra yapılacak kampanyalar ile bu merkezin yapımını gerçekleştireceğiz. Bütün İzmirler’i, bu unutulmaz geceye katılmaya ve yardım kampanyamıza katkı koymaya davet ediyoruz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Şubat 2005 Salı 11:44:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?