24
Mayıs
2024
Cuma
KÜLTÜR/SANAT

Tiyatro 'perde' diyor

Narlıdere Belediyesi Tiyatrosu perdelerini açıyor. Tiyatro kursiyerlerinin yaz boyunca yaptığı çalışmaların Narlıdere Atatürk Kültür Merkezi'nde sahneleneceği gösteri, 25 Eylül 2005 Pazar günü izleyiciyle buluşacak.

Narlıdere Belediyesi yaz dönemi tiyatro kursiyerleri, 25 Eylül Pazar günü saat 13.00'te Ali Poyrazoğlu'nun yazdığı "Kitapların Kanatları" adlı oyunla perdelerini açarken, oyun sonunda kursiyerler belgelerini de alacak. 2 Ekim'den itibaren ise yeni kurs döneminin başlayacağını söyleyen oyunun yönetmeni ve kurs eğitmenleri Aysel Güzel ve Vedat Güzel, tüm tiyatroseverleri çalışmalara katılmaya çağırdı.

Narlıdere Belediyesi Tiyatro Grubu'nun hazırladığı gösteri ise aynı gün saat 17.00'de Yılmaz Erdoğan'ın kaleme aldığı "Kadınlık Bizde Kalsın" adlı oyunla seyirciyle buluşacak. Narlıdere Atatürk Kültür Merkezi Gürdal Tosun Sahnesi'nde sahnelenecek oyunun yönetmenleri Aysel Güzel ve Vedat Güzel, oyunun 7 Ekim'de de aynı yerde tekrarlanacağını bildirdi.

Öte yandan, tiyatro kursiyerlerinin ürünü ve yeni oluşum olarak kurulan Narlıdere Belediyesi Tiyatro Grubu için de başvuruların devam ettiğini belirten eğitmenler, 8 Ekim 2005 tarihinde seçmelerin yapılacağını açıkladı.
Narlıdere'nin gün geçtikçe sanat kenti olması için çaba gösterdiklerini kaydeden Belediye Başkanı Abdül Batur da, "Narlıdereliler yaz-kış tiyatro istiyor. Bu bize onur ve mutluluk veriyor. Herkesi bu etkinliklere ve tiyatro ekibimize katılmaya bekliyoruz. Hem katılsınlar hem de seyretsinler" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Eylül 2005 Cuma 18:36:22
Güncelleme :4 Ekim 2005 Salı 13:09:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?