18
Haziran
2024
Salı
YAŞAM

Başarılı öğrencilere pastalı kultama

Narlıdere Belediyesi'nin 3 yıl önce ÖSS'ye hazırlık ve OKS hazırlık kursları için hizmete açtığı Narbem'e devam eden ve sınavlarda başarılı olan öğrenciler, Başkan Abdül Batur ile birlikte pasta kesip başarılarını kutladı.

Narlıdere Atatürk Kültür Merkezi arkasında bulunan belediyeye ait binada 3 yıldır hizmet veren ve ekonomik durumu iyi olmayan öğrencilere eğitimde fırsat eşitliği sağlamayı amaçlayan Narbem'in kurucusu ve Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur'un da katıldığı kutlamada, OKS ve ÖSS sınavını kazanan öğrenciler pasta kesti.

Narbem'de her yıl başarının arttığını kaydeden Başkan Batur, gençlere ve çocuklara verilecek hizmette hassas davrandığını belirtti. Batur, "Evlatlarımız yeter ki başarmak istediğini belirtsin, elimizden geleni yapacağız" dedi.

Başkan Abdül Batur ayrıca, "Hayat daha kazanılmış değil, mücadele asıl şimdi başlıyor" diyerek öğrencilere öğüt verdi. Başkan Batur'un ömür boyu başarı dileğinde bulunduğu öğrenciler de, sağladığı imkan nedeniyle belediyeye teşekkür etti.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Ağustos 2005 Perşembe 17:15:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?