2
Haziran
2024
Pazar
SİYASET

AKP ilçe kongresi yapıldı

İzmir'de AK Parti'nin ilçe kongreleri devam ediyor. AK Parti Ödemiş İlçe Kongresi'nde, Mehmet Emin Davran yeniden seçilerek güven tazeledi.

Belediye Şehir Salonu'nda gerçekleştirilen kongreye, AK Parti İzmir Milletvekili Tevfik Ensari, İl Başkanı Ali Aşlık, Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, İl Yönetim Kurulu üyeleri, partililer ve delegeler katıldı. Kongrede konuşan İl Başkanı Ali Aşlık, ilginç mesajlar verdi. AK Parti'nin Türkiye için büyük bir fırsat olduğunu vurgulayan Aşlık, "Son zamanlarda 'Çılgın Türkler' tartışması aldı başını gidiyor. Çılgın Türkler biziz, AK Parti'lilerdir. Yılgın Türkler değil. Bizi yolumuzdan yıldırmaya, alıkoymaya çalışanlar var. Buna izin vermeyeceğiz. Türkiye'yi dünyada hak ettiği yere getirmek için sabırla çalışacak, projelerimizi, yatırımlarımızı gerçekleştirmeye devam edeceğiz" dedi.

Parti ve Adalet Partisi dönemlerinde Türkiye'nin büyük gelişmeler sağladığını, bunu çekemeyenlerin tüm engellemeleri sahneye koyduğunu dile getiren Ali Aşlık, şöyle konuştu:

"O dönemleri çok iyi biliyorsunuz. Kim bu ülkeye hizmet etmeye çalıştıysa yok etmeye çalıştılar. İşi idamlara kadar götürdüler. Partileri içlerinden bölmeye kalktılar. Bizler, Demokrat Parti ve Adalet Partisi zamanlarını çok iyi irdeleyerek, ders alarak yolumuza devam ediyoruz. Şimdi gündemimiz işsizlik. 2006 yılından itibaren işsizliğin de belini kırarak, bize büyük destek veren sessiz çoğunluğun ızdırabını dindireceğiz."

Tek listeyle gidilen seçimlerde, Mehmet Emin Davran 353 oyun 350'sini alarak başkanlığa yeniden seçildi. 3 oy ise geçersiz sayıldı.

.
Yayın Tarihi : 31 Ocak 2006 Salı 13:39:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
rüşdi akarsu IP: 88.241.44.xxx Tarih : 25.01.2007 17:49:12
memet emin bey yapmış oldugunuz hizmetlerin devamını diler yeni döneminizde başarılar dilerim . Size bir maruzatım olacak hizmet verirken ilçemizde gelişen olaylarında biraz içine girseniz örnek olarak,itfaiye parti olarak hergün onlarca vadandaş kaybediyorsunuz, Bunun nedeni ise ruhsat alan,işyeri,açan vatandaşlar birtek itfaiye de takılı kalıp bunun nedeni olarakta itfaiye amirini birşey bilmemekle suçlamasıdır,vatandaşlara zorluk çıkartmakla suçluyorlar. Ayrıca itfaiyede daha önce hiç çalışmamış birisi nasıl olurda amir sıfatıyla o makama gelmiş diye sormakta haklılar.Ben bunları size yazarken tek başıma değil 7 kişi adına yazıyorum ilginize şimdiden teşekkürler.