2
Haziran
2024
Pazar
YAŞAM

Kurtuluş coşkusu

İzmir'in Ödemiş İlçesi'nin düşman işgalinden kurtuluşunun 83. yıldönümü kutlamaları ve 21. Milli Fuarı başladı. Kutlamalar sırasında konserler ve rahvan at yarışları düzenlenirken, ünlü manken Nefise Karatay'ın yöresel kıyafetleri sunduğu defile büyük ilgi gördü.

Bu yıl 21.'si düzenlenen fuarın açılışına, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın başdanışmanı Mehmet Duman, Ödemiş Kaymakamı Mesut Kırcalı, Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem ve Ödemiş Emniyet Müdürü Mustafa Saygı katıldı. Belediye Başkanı Mahmut Badem, açılışta yaptığı konuşmada, "Bu fuar, Ödemiş'in sanayi bakımından atılım yapması için en iyi fırsat ve reklamdır. Çok çalışan esnafımızın bir birinden güzel ürünlerini Türkiye ve dünya çapında pazarlaması konusunda elimizden gelen her şeyi yapacağız" dedi.

Kaymakam Kırcalı ise, "Ödemiş'in ürettiği bu güzel ürünlerin açılışını yapmaktan son derece mutluyuz. Kurtuluşunu kutladığımız şu günlerde Ödemişli vatandaşlarımız bir birinden güzel etkinlikleri izleyecekler. Ödemişimize hayırlı uğurlu olsun" diye konuştu.

Konuşmaların ardından açılışı gerçekleştirilen fuara 100'e yakın firma katılırken, çocuklar için eğlence kaynağı olan lunapark kuruldu. Akşam ise Salı Pazarı mevkiinde, ünlü manken Nefise Karatay ve amatör mankenlerin katıldığı defileye Ödemişliler büyük ilgi gösterdi.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Eylül 2005 Pazar 16:46:02
Güncelleme :12 Ekim 2005 Çarşamba 12:56:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?