3
Mayıs
2024
Cuma
ÖDEMİŞ - İZMİR

İbrahim Çiftçi


Hayırsever işadamı İbrahim Çiftçi, İzmir’in Ödemiş İlçesi’ndeki Aytun Çıray Devlet Hastanesi’ne Koroner Yoğun Bakım Ünitesi yaptırdı.

Ünitenin hizmete açılması nedeniyle 200 yataklı hastanede bir tören düzenlendi. Törene, Ödemiş Kaymakamı Erkan Işılgan, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri ile kalabalık vatandaş topluluğu katıldı. Hayırsever işadamı İbrahim Çiftçi, törende yaptığı konuşmada, bütün işadamlarına halka hizmet için kurulan ve eksiklikleri bulunan kuruluşlara destek vermeleri çağrısında bulundu.

Kaymakam Erkan Işılgan da "Bölgemizde yaşayan 500 bin kişiye hitap eden hastanemizin eksikliklerini gidermek yine hayırseverlere düşüyor. Bu nedenle hayırseverleri buradaki eksik olan donanımları tamamlamaya davet ediyorum" dedi.

Konuşmaların ardından ünitenin açılışı Kaymakam Işılgan ve işadamı Çiftçi tarafından yapıldı. Törende, işadamı Çiftçi’ye Kaymakam Işılgan bir teşekkür belgesi, Başhekim Ziya Yurdakonar ise plaket verdi.

Daha sonra Koroner Yoğun Bakım Ünitesi’nde tedavi gören hastaları ziyaret eden davetliler, geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Ünitenin 110 milyar liraya mal olduğu öğrenildi.

Vekilinize soru sormak/sorununuzu iletmek ister misiniz?
Sorular/Cevaplar