1
Mayıs
2024
Çarşamba
SELÇUK - İZMİR
Ücretsiz Üye Olun.
Kendi sayfanızı kendiniz yapın.

Aqua Fantasy Resort

Double Room :Bir çift kişilik yatak, bir tek kişilik yatak bulunur. İki veya üç yetişkin konaklayabilir. Çocuk yatağıda eklenebilir. 

Aile Odası:
Bir çift kişilik yatak, bir açılır kanepenin de olduğu oturma grubu ve bir sofa bulunur. Üç veya dört yetişkin konaklayabilir. Çocuk yatağıda eklenebilir. 
KARA SPORLARI
Bowling, Bilardo, Tenis ve Tenis Dersleri, Aerobic, Boccia, Basketbol, Dart, Fıtness Center, Masa Tenisi, Plaj Voleybolu, Step&Stretching, Gece Spor Turnuvaları

SU SPORLARI
Banana, Dalgıç Okulu, Jetski, Parasailing, Ringo, Su Kayağı, Yelken ve Rüzgar Sörfü, Kano, Su Jimnastiği, Su Topu, Mini Futbol. 
Uluslararası standartlardaki, 4 kulvarlı bowling salonumuzda bu güzel sporun keyfini, içkinizi yudumlayarak çıkartabilir, iddialı yarışmalar düzenleyebilirsiniz... 
Küçük bilardo toplarını, masadaki deliklere yuvarlayacak hüneriniz varsa, elinize ıstakayı almanız yeterli...Elektronik skorboard’lu dart sizleri bekliyor. İyi nişan alın ve elinizdeki oku fırlatın. Banka ile görüşmeler, yazışmalar, iletişim için Cafe düzeninde dizayn edilen internet odası.

İlgili Kişi :
Adres1 :Pamucak Mevkii, Selçuk / İzmir
Adres2 :
Posta Kodu :
Telefon :+90 (232) 893 11 11
Faks :+90 (232) 893 11 10
Elektronik Posta
Internet Sitesi

Önemli Not:

Kenthaber, Rekabetin korunmasına ilişkin dizinde yer alan ve yer almak isteyen tüm tüzel/gerçek kişiler için hiç bir ayrım yapmadan kayıt imkanı tanır. Kayıt olabilmek için tek koşul ücretsiz üye olmanızdır.

Üye olduktan sonra bilgilerinizi size verilen panelde "Firmalarım" linkine tıklayarak gönderebilirsiniz. Ekibimiz kısa zamanda bilgilerinizi teyit edip sayfanızın yayına açılmasını sağlayacaktır.

Bilgilerinizdeki eksiklik ve hataları bildirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı, özgün bir sayfa hazırlamak ve dizinimizden daha verimli faydalanmak isterseniz (ücretli) bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kenthaber, herhangi eksiklik, yanıltıcı bilgi yada amacını aşan bir durum olması halinde kesinlikle sorumlu tutulamaz. Bu ve benzeri durumları bildirmek üzere bizimle iletişime geçebilirsiniz.