28
Mayıs
2024
Salı
GÜNCEL

350 kişi evine kavuştu

Torbalı Ayrancılar'da 5 bin kişinin yaşadığı, 1600 konuttan oluşan Egekent-4 Sitesi'ne, yeni sakinler eklendi. 2.5 yıl gibi kısa bir sürenin ardından konutlarına yerleşmeye ilk adımı atan 350 kişi anahtarlarına kavuştu.
Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, ortaklarına kısa sürede dairelerini teslim etmenin kendileri için bir onur olduğunu belirtti. "Ege-Koop olarak en çok hassas olduğumuz konu bize güvenen insanlara verdiğimiz sözleri yerine getirmek ve insanlarımızı hiçbir şekilde mağdur etmemektir." diyen Aslan, Türk Kooperatifçilik tarihinde rekor sayılabilecek 30 ay gibi bir sürede sizlere bu konutları teslim etmekten büyük mutluluk duyuyorum." diye konuştu.

Egekent-4 alanında yapımı tamamlanan konutların anahtar ve tapuları Ege-Koop llköğretim Okulu'nun bahçesinde düzenlenen törenle sahiplerine dağıtıldı. Çok sayıda kooperatif ortağı, Ayrancılar Belediye Başkanı Ahmet Özkan ve çevre sakininin katıldığı törende konuşan Aslan, binalarda en yüksek kalitede malzemenin kullanıldığını belirtti. Aslan, "Teslim ettiğimiz konutların asansöründen, giriş kapısındaki çelik kapısına kadar özellikle can ve mal güvenliğini söz konusu olan imalatlarda çok özen gösteriyoruz. Binalarımızın tümü teslim edildikten sonra bile Ege-Koop güvencesindedir. Aradan yıllar geçse bile insanlarımızı mağdur etmeyiz." dedi.

Hak sahiplerine anahtar ve tapuları teslim edilen 3+1 konutların sadece 41.700 YTL, 2+1 konutların da sadece 37.100 YTL'ye mal olduğunu ifade eden Hüseyin Aslan, "Ege-Koop olarak, bugüne kadar kurduğumuz 6 modern kentte yer alan tüm konutlarımızda kaliteye hep önem verdik; tamamlanan bu konutlarımız da son derece kaliteli malzeme kullanılarak ve özenli işçilik ile evsahiplerine modern yaşam alanları sunmaktadır. Bizlere güvenen ortaklarımızı hiçbir zaman mağdur etmedik, etmeyiz de; bu güvenin devamını getirmek için bundan sonraki projelerimizde de öncekilerde olduğu gibi, kaliteli, güzel işler yapmaya devam edeceğiz" dedi.

Hüseyin Aslan daha sonra tüm ortakların konutlarında aileleri ile birlikte huzur içinde yaşamaları dileği ile ilk anahtarı Figen Uçar Yılmaz adlı bir ortağa sundu. Anahtarını Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan'ın elinden almaktan duyduğu mutluğu dile getiren Figen Uçar Yılmaz, "Ege-Koop'un Türkiye'deki tüm kooperatiflere örnek olmasını istiyorum. Kooperatiflerde önemli olan en uygun koşullarda ve zamanında insanlara konutlarını teslim etmektir. Ege-Koop bunu en iyi şekilde yapıyor. Genel Başkanı'ndan tüm çalışanlarına kadar herkese teşekkür borçluyuz" dedi.

Törende konuşan Ayrancılar Belediye Başkanı Ahmet Özkan ise, Ege-Koop ortaklarının çok şanslı olduğunu belirterek, "Sadece Ege-Koop ortakları değil Ayrancılar halkı olarak biz de çok şanslıyız, çünkü Ege-Koop gittiği yere hizmet ve huzur götürüyor" ifadesini kullandı.

Anahtarlarını teslim alan ortaklar, daha sonra Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan ile konutlarını gezerek, yeni yaşam alanlarına ilk adımlarını attılar.
.
Yayın Tarihi : 22 Ocak 2006 Pazar 13:01:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ufuk regay IP: 85.99.65.xxx Tarih : 11.03.2006 19:02:02
Haberler iyi güzelde egekent-4'e olan ulaşımınada bi çözüm getirmek lazım Gaziemirden kalkan ayrancılar dolmuşu her tarafı gezip öyle giriyor egekente, bayanlar, genç kız arkadaşlar köyün arkalarından dolaşan dolmuşlara binmeye çekiniyorlar.Bu yüzden torbalı dolmuşlarınla seyahat ediyolar. Bu dolmuşların ilk önce egekente girmesi gerekiyor... Ulaşıma çözüm getirmek gerekir. Saygılarımla