27
Mayıs
2024
Pazertesi
SPOR

Alaçatı Ayıbı

Daha stada yaklaşırken ağza alınmayacak küfürleri duymaya başladık. Gerçi geçen seneden biliyorduk ama doğrusu bu kadarını da beklemiyorduk.

200 kadar taraftar grubu hiç durmadan küfür ediyordu. Hem sahadaki futbolcuların şahıslarına hem Torbalıspora  bir Torbalılı taraftara edilen küfrüler hiç yakışmadı, bu güzel sahil beldesi takımın taraftarına.

50-60 yaşındaki adamlar yanlarında bizim olduğumuzu bile bile küfür ediyordu bize. Ben utandım onlar utanmadı. Çok yazık çok sonuçta bu bir maç. Bir  zaten galip durumda olan bu şahısların neden küfür ettiğini anlayabilsem gam yemiyeceğim. Küfürlerden sonraki olaylar daha kötü. Gerçi hakem 90 dakika sonunda düdüğü çaldığı anda sahaya atlayan Alaçatı taraftarları, teknik kadro ve Alaçatılı futbolcular Torbalı Sporlu futbolculara saldırdılar inanın içim acıdı 11 tane futbolcunun üstüne 100 kişi saldırdılar tekme tokat kafasına sandalye attılar sahanın içinde ilk defa böyle çirkin bir kavgaya şahit oluyordum.

Sahanın etrafındaki tellerden insanlar sahaya atlıyor ve bizim futbolculara saldırıyordu. Ve bunun yaınında inanın sahanın içinde hiç bir güvenlik önlemi yoktu. Şok olmuştuk yeni yıla gireceğimiz ilk gün için pekde güzel şeyler yaşamıyorduk 50 kişilik Torbalı taraftarı intikam için birbirlerine söz veriyorlardı ama yine de böyle olaylar tekrar yaşanmasın çok üzücü ve onur kırıcı. Tabiki bu tüm Alaçatı'yı kapsamıyor. Sadece ordaki çirkin küfürleri eden kendini bilmezler için geçerli yazdıklarım. Kalın sağlıcakla...

Şerif Tekinkök
Yayın Tarihi : 2 Ocak 2006 Pazartesi 09:49:25
Güncelleme :8 Ocak 2006 Pazar 10:53:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?