17
Haziran
2024
Pazertesi
GÜNCEL
Belediye Sayfaları

Yıldız, deprem bölgesinde

Anavatan Partisi İzmir Milletvekili Serpil Yıldız, Urla ve Seferihisar İlçesi'ndeki depremzedeleri ziyaret etti.

Beraberindeki MKYK üyesi Yunus Yunusoğlu, İl Başkan Vekili Rıza Kargın ile birlikte Urla Belediye Başkanı M. Selçuk Karaosmanoğlu'nu makamında ziyaret eden İzmir Milletvekili Serpil Yıldız, geçtiğimiz hafta art arda yaşanan depremler ve ilçede meydana gelen hasarlar nedeniyle geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Depremden kaynaklanan hasarlar ve vatandaşların son durumu ile ilgili Başkan Karaosmanoğlu'ndan bilgi alan Serpil Yıldız, yaraların kısa sürede sarılması için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti.

Urla Belediye Başkanı M. Selçuk Karaosmanoğlu, daha önce, deprem mağdurları için inşa edilen, deprem konutlarının Toplu Konut idaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından ilgisiz kişilere satıldığını vurgulayarak, "Yapılan konutların büyük kısmı depremle ilgisi olmayan kişilere satıldı. Bu konutların, gerçek sahiplerine satılabilmesi için gerekli girişimleri yapmanızı istiyorum" dedi.

Yıldız, bu konuyu belgeleri ile birlikte araştırıp, mecliste gündeme getireceğini söyledi. Yıldız ve beraberindekiler, daha sonra Seferihsar'a geçerek oradaki depremzedeler ile Belediye Başkanı Hamit Nişancı'yı ziyaret etti.

.
Yayın Tarihi : 25 Ekim 2005 Salı 20:49:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?