19
Mayıs
2024
Pazar
ASLANAPA - KÜTAHYA

Kayıp yaşlı kadın ormanda ölü bulundu

Kütahya'nın Aslanapa ilçesine bağlı Bezirgan köyünde, 1,5 ay önce oğlunun evinden ayrılan ve bir daha kendisinden haber alınamayan yaşlı kadın, ormanda ölü bulundu.

Alınan bilgiye göre, ilçeye bağlı Sağırlar Köyü yakınlarındaki ormanlık alanda, çobanların bir ceset bulduklarının ihbar edilmesi üzerine olay yerine gelen jandarma ekipleri, yaban hayvanları tarafından parçalanmış cesetle karşılaştı.

Yapılan incelemede, sonucunda, ceset yakınında bulunan giysi parçalarından yola çıkan jandarma ekipleri, cesedin 1,5 ay önce Bezirgan köyünde, oğlunun evinden ayrıldıktan sonra kaybolan Gülsüm Eser'e (77) ait olduğunu belirledi.
Eser'in yakınlarına, “Bugün ben öleceğim, çok korkuyorum” dedikten sonra komşularına gitmek üzere oğlunun evinden ayrıldığı öğrenildi.

Yaşlı kadının kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için cesedinden kalan parçalar, incelenmek üzere Bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderildiği bildirildi.

Gülsüm Eser'in kaybolmasının ardından jandarma, arama kurtarma ekipleri ve köylüler, bölgede arama çalışmaları yapmış, ancak yaşlı kadın bulunamamıştı.

a.a
Yayın Tarihi : 26 Ekim 2006 Perşembe 12:47:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?