19
Mayıs
2024
Pazar
DUMLUPINAR - KÜTAHYA
Belediye Sayfaları

DPÜ, yaz döneminde de eğitiyor

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi’nde 2003-2004 yılı yaz okulları eğitime devam ediyor.

Bu yıl Fen-Edebiyat Fakültesi, İktisadi İdari Bilimler Fakültesi, Mühendislik Fakültesi, Sağlık Yüksek Okulu, Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu ve ilçelerdeki diğer yüksek okullar yaz okulu uygulamasına katılıyor.Beklenenin üstünde talep olduğunu belirten yetkililer, hem alttan dersi olan, hem de ortalaması iyi olup da okulunu erken bitirmek isteyenler için bu uygulamanın iyi bir fırsat olduğunu söyledi.

Bir dönemde alınması gereken dersleri hızlandırılmış eğitimle 1,5 aya sığdıran yaz okulu uygulaması, burada açılmayan derslerin diğer üniversitelerden alınmasına da imkan sağlıyor. Aynı şekilde diğer üniversitelerin öğrencileri de kendi okullarında açılmayan dersler için Dumlupınar Üniversitesi’ne başvurup, burada açılan derslerden alabiliyor. Eylül ayının başında yapılacak sınavlarla sona erecek olan yaz okuluna, 5 binin üzerinde öğrencinin başvurduğu bildirildi.

iha-kütahya
Yayın Tarihi : 27 Temmuz 2004 Salı 14:10:16
Güncelleme :21 Kasım 2005 Pazartesi 11:15:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
şule gündoğdu IP: 88.251.214.xxx Tarih : 7.07.2007 19:15:58
gercketen de yaz okulunda da eğitiliyoruz.!!okul degıl resmen rant merkezi olmuş okullar.evet hata bız ogrencılerde de var fakat sankı okullar amacının dısında işler peşinde.neyse daha fazla kurcalamayalım buyuklerımız ne yapıyorsa mutlaka dogrudur.tum ogrencılere yaz okulunda basarılar dılerım.SANIRIM OKUMAK BU YAZ KIŞ TUM SEZON:))